5 bästa förlängningarna

Under veckan har vi rankat de fem bästa förvärven i varje lagdel från målvakter, via backar till forwards. Igår presenterade vi också vår midsommarranking av lagen i HockeyAllsvenskan inför säsongen 20/21.

Nu avslutar vi med de fem bästa förlängningarna.

5. Ludwig Blomstrand, Södertälje

4. Alex Hutchings, Björklöven

3. Tyler Vesel, Björklöven

2. Albin Lundin, Timrå

1. Jonathan Dahlén, Timrå

En relativt enkel topp fem att ta ut, i alla fall topp tre. De två första bar sitt lag och skulle normalt sett spel i SHL, men blir kvar och det tackar vi inom Hockeyallsvenakan givetvis för. Lite samma tänk med de två följande. Vesel en grym spelare i det tysta som fick alldeles för få rubriker i förhållande till sin insats. Hutchings och Blomstrand två mycket värdefulla spelare som besitter det mesta en bra spelare ska ha.

Det har varit oklarheter vad man ska benämna Dahlén? Nyförvärv då Han nu tillhör Timrå, men för oss är den en förlängning. Han spelade i Timrå ifjol, han stannar i Timrå. Förlängning.

Håller ni med? Borde någon annan kommit med? Skriv en kommentar..

* * *

Att spela på vem som faktisk ÄR den bästa förlängningen är förstås inte spelbart, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “5 bästa förlängningarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: