5-2 efter två perioder

Björklöven inledde den andra perioden precis som man man gjord i den första och kunde rycka till en klar 5-0 ledning. Sen har BIK Karlskoga ätit sig närmare via två snabba mål i slutet.

Efter att gjort 3-0,4-0 och 5-0 genom William Quist, Felix Maegaard-Scheel och Lucas Sandström slappnade Löven av en aning och BIK fick ta över och göra två mål inom loppet av 2:50. Tyvärr har perioden kantats av fler Lövenskador. Först utgick Kalle Ekelund med en misstänkt hjärnskakning efter en mycket ful tackling mot mot huvudet av Christian Berglund som självklart fick matchstraff. Senare fick inhoppande Hampus Falk en tackling och föll in i sargen i sitt första byte i perioden och spelar inte heller mer ikväll.

Till råga på allt så åkte Stefan Andersson ut 2+2 för ett slagsmål med Daniel Wessner som slog sönder Stefans visir och delade ut en par nävar, men bägge fick märkligt nog samma straff i slutet av perioden vilket innebär att Löven under de inledande fyra minuterna av den tredje perioden bara har tre backar att tillgå!

Noterbart är att Stefan Andersson i den andra perioden spelade hela 10:16, dvs mer än halva perioden. Orkar karl i tredje?

Det blir tufft det här, det som såg så stensåkert ut när Lucas Sandström oerhört snygg gjorde 5-0 16:07 in i perioden.

One thought on “5-2 efter två perioder

  • 22 september, 2015 kl. 21:26
    Permalänk

    Underbart! När toppade Björklöven allsvenskan sist?
    Måste vara åratal sedan!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: