46 sekunder – Köp säsongskort

Jag såg en underbar video på nya forumet Gröngult.se, avslutningen hemma mot Västerås ger fortfarande sköna rysningar och här kommer då klippet.

Har du ännu inte köpt säsongskort kan du göra det HÄR och sedan gömmer ni väl inte heller bort att buda på det singerade fotot på #18 Axel Ottosson som just nu auktioneras ut på Tradera till förmån för Supporterspelaren 17/18.

Klicka på bliden nedan för att komma direkt till auktionen, den avslutas i kväll tisdag kl. 21:18

2 thoughts on “46 sekunder – Köp säsongskort

 • 22 augusti, 2017 kl. 19:49
  Permalänk

  Tänk om vi Lövensupportrar kunde få uppleva en spelare göra ett kanonår helt bara sådär från ingenstans. Tänker då såklart på Axel Ottosson. Skulle vara rent ut sagt skitkul om han lyckas ta det stora klivet ( har alltid tyckt mig se potential i den grabben ) och göra 35-40 poäng. Jaja, man får ju drömma i alla fall.

  Svar
  • 22 augusti, 2017 kl. 20:06
   Permalänk

   Axel har helt klart inlett säsongen 17/18 lovande Stefan ´Kil´, bättre tränad enligt honom själv och leder den interna poängligan efter två matcher. Håller med om att det finns rejäl potential och jag tycker nog att han borde placerats högre upp i hierarkin redan i fjol.

   Tror absolut på ett genombrott under kommande säsong för Axel, sedan finns det tyvärr alltid en risk när spelarna går ”för” bra.. men det får vi ta den dagen.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: