#44 Liss: – Löven kommer alltid vara ett alternativ!

Just nu åtta spelare på kontrakt för kommande säsong och sajten hoppas kunna presentera några intervjuer med spelare utan kontrakt och deras tankar inför kommande säsong. Möt i dag Olle Liss.

44 Olle Liss Foto: Lucas Norlin
Hej Olle, med lite distans till finalserien.. vad säger du om att Timrå vann? – Tjena, Timrå var det bästa laget så dom vann rättvist. Vi kom inte upp i tillräcklig nivå och spelade långt ifrån våran bästa hockey för att matcha dom i finalen.
Om du tar oss genom säsongen som sådan, det har varit en rätt speciell säsong va? – Ja, det var en speciell säsong. Mycket upp och ner, saker som hände löpande under säsongen utanför själva hockeyn som vi inte kunde påverka men som påverkade oss. Så det har varit turbulent ända sen hösten tycker jag.
Hur summerar du annars både lagets och din egen säsong? – Vi startade säsongen bra men började dippa lite eftersom. Sen var det höga toppar och djupa dalar som vi hade svårt att få bukt med. Vi kom upp med mentaliteten när slutspelet begav sig, men kom som sagt tyvärr av oss framförallt efter coronan. Min säsong spelar väl laget lite grann, tycker jag började hyfsat så dippa det lite i mittpartiet och sen kom jag upp lite igen framåt våren.
Hur går tankarna inför kommande säsong och är Löven ett alternativ för dig? – Ja, arbetet har väl börjat inför nästa säsong, Löven kommer alltid vara ett alternativ men just nu är det lite vila och försöka koppla bort hockeyn en stund i alla fall!
Hur snabbt hoppas du ha klart med kontrakt för kommande säsong? – Har ingen stress att få klart något, det tar den tid det tar. med den säsongen som blev så ska det som sagt bli skönt att koppla bort det lite grann, och få träffa familj och flickvän igen!
20/21 blev ju inte som vi hoppats på, har du någon hälsning till alla gröngula runt om i världen?Det är bara att fortsätta på den inslagna vägen och fortsätta hjälpa laget så som ni gjort hittills. Snart kommer ni få komma in i hallen igen och hjälpa laget på plats, då kommer ni vara där ni förtjänar inom en snar framtid!

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

6 thoughts on “#44 Liss: – Löven kommer alltid vara ett alternativ!

 • 22 maj, 2021 kl. 15:40
  Permalänk

  One more year herr Liss! Vi vill ha dig hos oss.

  Svar
 • 22 maj, 2021 kl. 18:08
  Permalänk

  Hoppas att Liss stannar! Vi behöver minst en mas i laget.

  Svar
 • 22 maj, 2021 kl. 19:04
  Permalänk

  Liss en superviktig kugge mot SHL utan tvekan!

  Svar
 • 22 maj, 2021 kl. 19:23
  Permalänk

  Liss ska vara kvar. Vem drar igång insamlingen nu.

  Svar
  • 22 maj, 2021 kl. 22:20
   Permalänk

   Hoppas han inte får ett SHL erbjudande då stannar han.

   Svar
 • 22 maj, 2021 kl. 20:28
  Permalänk

  Hoppas på ett 2 el 3 års kontrakt med den herren. Behövs bredare stomme än bara 8 kvar på kontrakt inför nästa säsong, gärna 12 spelare för kontinuiteten.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: