#44 Liss: – Känner mig återigen väldigt smickrad!

Just nu 20 spelare på kontrakt för kommande säsong och sajten vill efter presentationen av Supporterliraren för säsongen 21/22 #44 Olle Liss komplettera gårdagens signatur med några extra kommentarer från Olle Liss själv.

Tjenare Olle, nytt kontrakt påskrivet.. har bläcket hunnit torka?
– Tjenare! Ja men det börjar lägga sig nu, det är riktigt kul!
Du är återigen en sk. Supporterspelare där partners och inte minst fans bidragit, hur känner du kring det?
– Jag känner mig återigen väldigt smickrad! Lövenfansen överträffar sig själva gång på gång, slutar aldrig imponeras av er! Och i och med hur det blev förra säsongen utan publiken på plats så får vi räkna detta året som det riktiga supporteråret då jag verkligen ser fram emot att kunna se hur hallen får fyllas mer och mer!
Finns det någon extra press eller är det enbart positivt?
– Ingen press alls, känns bara positivt och jag är verkligen sugen på att dra igång och få ha fansen i ryggen igen! Och jag hoppas dom känner samma sak!
Nu blir det en tredje sejour i den gröngula tröjan och en tredje chans mot SHL. Varför blev det till sist Löven och hur mycket längtar du efter säsongen och att återigen se gröngula på läktarna både hemma i A3 som på övriga arenor?
– Jag vill spela i ett lag som har en vision och vet vad dom vill, få jobba mot ett tydligt mål och Kenttä har återigen visat att vi ska vara med och slåss i toppen om att ta steget upp och den resan vill jag vara med och bidra på! Som sagt, suget kommer bara att växa mer och mer med att få komma ut i A3 med alla lövare på plats och hjälpa oss vinna hockeymatcher!
Foto: Lucas Norlin

Kommentarer, tankar eller reflektioner.. fältet som vanligt rätt fritt!

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “#44 Liss: – Känner mig återigen väldigt smickrad!

  • 3 juli, 2021 kl. 20:44
    Permalänk

    Miliss is back! Fantastiskt att ha honom på vår sida. Offensiva tacklingar och skott i gubbhörnet. Nu kör vi!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: