Mer pengar till Kenttä?

Självklart. Alldeles nyss gick vår auktions kit med 2xPT pass och en plats på supporterlunchen ut och även om utfallet på de senaste auktionerna inte alls varit i vår smak, så ger vi oss inte. Vi anser att kan man göra något för att Per Kenttä ska få så bra möjligheter att skaffa spets så ska man göra det.

Lucas Wallmark visar upp klubban han skänkt till förmån för supporterspelaren 19/20.

Därför drar vi direkt igång en ny auktion och denna gång ett riktigt finfint kit innehållande ovanstående signerade klubba, skänkt och signerad av NHL-proffset Lucas Wallmark, en signerad matchtröja Replica för den kommande säsongen och trupp och TVÅ platser i lunchträffen med årets supporterspelare . Du kommer till auktionen genom att klicka på ovanstående bild. Auktionen går ut på måndag kl 17.00. Här uppmanar vi förstås alla Umeås företag att se till att ni får ett par härliga grejer att sätta upp på väggen i konferensrummet eller för den delen fikarummet. Platserna till lunchen kan ju lottas ut bland de anställda. Allt överskott går till supporterspelaren 19/20 och kommer att överlämnas personligen av bloggen till Per Känttä när vi känner att vi gjort allt vi kan för denna säsong.

***

Du som inte bidragit eller inte heller tycker att superkitet ovan är något för dig, kan ju alltid sätta in ditt bidrag direkt till insamlingen som du hittar genom att klicka på nedanstående bild.

Sedan hoppas vi även att du tar chansen i veckans omröstning gällande Supporterspelaren. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

* * *

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på sport m.m.? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll eller kommande matcher.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: