Buda vidare på A Bunch of Jerks!

Vi auktionerar just nu ut en T-shirt med texten ”Bunch of Jerks”, skänkt och signerad av Björklövenfostrade och numera NHL-proffset Lucas Wallmark, spelandes i Carolina Hurricanes. Vad är då så speciellt med denna T-shirt och vad står ”Bunch of Jerks” egentligen för? Ni som inte sett intervjun med Lucas vi gjorde i förra veckan kan lyssna här.

LW71 med den T-shirt som borde pryda varje fikarum, eller hur? Foto:Lövenbloggaren

Nedan kan ni också se några av de grejer som Carolina hittade på under den gångna säsongen. Här snackar vi glädje i gruppen!

Vi på Löven4Ever vill härmed uppmana företag i Umeå med omnejd att buda på denna T-shirt. Låt denna T-shirt, som förslagsvis ramas in och sätts upp i fikarummet, bli en symbol för arbetsglädje och uppfinningsrikedom på just ditt företag! In och bjud! Just nu ligger priset inkl. en plats vid supporterspelarlunchen på ynka 365 kr.

Pengarna den inbringar skänker vi vidare till Supporterinsamlingen 19/20.

Sen har ni väl inte missat vår andra just nu pågående auktion, också den till förmån för supporterspelaren 19/20. Läs mer om den HÄR.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: