Sandström i farten igen

Lucas på den tiden det hände grejer i Björklöven. Foto:Lövenbloggaren

Det har hänt tidigare och nu har det hänt igen, att exlövet Lucas Sandström dragit på sig matchstraff. i går hände tyvärr det som han redan en gång tidigare denna säsong visats av isen för, nämligen att fysiskt gett sig på domare. Den första gången, som skedde den 30 november, var i mina ögon en mild förseelse, då han enligt egen utsago till bloggen då ville påvisa en assisterande domare hur han blev trippad av en motståndare. Då blev han avstängt tre matcher och då åberopade man återfall med hänvisning till två tidigare matchstraff.

Igår var det alltså dags igen i hemmamötet med Karlskrona och den här gången lär straffet bli hårdare, då han återigen blivit anmäld till disciplinnämnden för en ”physical abuse of officials”.

Se den anmälda situationen HÄR


Vad blir påföljden nu? Tippar på fem matcher.

Om det inte räckte så vet vi som sett honom i Björklöven att hans ilska inte bara påverkar honom själv utan även folk runt om kring honom då han inte kan tygla sitt beteende utan måste fortsätta skrika, slå sönder klubbor, soptunnor, väggar, båsdörrar och allt som kommer i hans väg. Lite synd på en trots allt ganska duktig spelare. Se efterspelet här

pic.twitter.com/fUZ4KqVZqH

Detta är Lucas tredje matchstraff denna säsong och elfte sedan säsongen 13/14.

Tankar om detta?

* * *

Vill ni spela på matchen eller någon annan match eller liga eller sport, gör ni det förstås hos vår vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan ovan för ditt välkomsterbjudande.

2 thoughts on “Sandström i farten igen

 • 17 februari, 2019 kl. 20:54
  Permalänk

  Hockey är utan tvekan mycket känslor, men tittar man på efterspelet så verkar han ju ännu en gång spåra ur överdrivet mycket. Ärligt talat så funderar jag på ifall han har någon typ av diagnos som gör att han inte kan hantera sina känslor. Och detta skriver jag absolut inte av något hatiskt syfte, jag gillar honom som spelare för det mesta. Jag känner personer som just har problem med känslohantering av olika anledningar, och får man inte adekvat hjälp så kan det bli väldigt jobbigt. Hoppas att detta kollas upp för hans egen skull.

  Svar
 • 18 februari, 2019 kl. 11:05
  Permalänk

  Hur gammal är han? Typ 2 eller

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: