#40 Norberg blev forward nr 10

Truppen börjar så smått ta form och i går presenterades ynglingen #40 Emil Norberg (född -99) som den tionde kontrakterade forwarden.Jag vurmade själv, apropå forwards under denna säsongs trupp att förlänga med, för Emil så på sätt helt klart en förlängning jag gillar. Nu blev kontraktet över två säsonger och det blir intressant att se hur Fagervall dels tänkt kring Norberg men även den ännu yngre signerade #25 Filiph Åström (-01) och på vilket sätt de även kommer eller ska matchas i vinter.

HÄR en intervju med Norberg signerad hemsidan.com

* * *

Truppen helt klart lite intressantare med egne Norberg, sedan sänder kontraktet gällande Åström motiverande och sköna signaler till klubbens egna ännu yngre juniorer och gröngula ungdomar. Men nu vill man som fan och supporter se lite skägg och spets till representationslaget på de kvarvarnade platserna.

Eller..? Fältet som vanligt fritt.

3 thoughts on “#40 Norberg blev forward nr 10

 • 29 mars, 2017 kl. 19:44
  Permalänk

  Hur mycket skägg kan vi få? Rahimi och någon fler. Vad händer med Lindskog i målet?

  Svar
 • 30 mars, 2017 kl. 09:59
  Permalänk

  Håller med bra med Norberg som jag tror kan utvecklas på ett mycket bra sätt men nu måste vi få in spets. Angående Åström så skulle det förvåna mig om han får speltid överhuvudtaget i A-laget nästa säsong. Möjligtvis speltid i form av utläggning till Teg annars blir det nog juniorspel för hans del för allsvenskan är alldeles för hög nivå för honom i nuläget så låt honom utvecklas i lugn takt.

  Svar
 • 2 april, 2017 kl. 20:09
  Permalänk

  Släkt med Lennart?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: