4 303 i Tegera Arena gav följande vinnare!

I fredagens bortamöte med Leksands IF körde vi en tävling i samarbete med vår bettingpartner Coolbet, tävlingen gick ut på att i förväg gissa publiksiffran i Tegera Arena. Till sist räknades 4 303 åskådare in och vilka tre blev då våra vinnare?

Publiksiffran i Tegera Arena i mötet mellan Leksand och vårt Björklöven senast 4 303 åskådare och vilka tre var då närmast och vann bonusar hos Coolbet?

  1. Carl, 5 315 åskådare – 500 kr
  2. Marcus Zingmark, 5 322 åskådare – 250 kr
  3. Nilsson, 5 360 åskådare – 100 kr

Skickligt av dig Carl även om det var hela 1 012 åskådare ifrån, stort grattis till din bonus. För att ni som vinnare ska kunna få era bonusar ber vi er att först registrera ett konto (om ni nu inte redan har ett konto) hos Coolbet via loggan ovan eller nedan med samma e-post som ni angett till oss i samband med tävlingen och därefter meddela bloggen genom ett mail.

Därefter kommer vi meddela Coolbet så att ni får er bonus till ert spelkonto.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: