4-2 i gruvan..

..där maffian hör hemma. Jag vet inte, vad säger ni.. maffian är den den död eller lever den? Några har reagerat rätt starkt på scoutgruppen, jag vet inte om det är sammansättningen jag tänker på främst. Tanken att vi borde scouta kan inte vara annat än gammal, aldrig någonsin kan vi rimligen ha tänkt att vi kan locka storfräsare till björkarnas och dess hemstad.

Det jag främst reagerar på är att hela gruppen känns alltför centraliserad och inte så strategiskt geografiskt utplacerad. Själva idéen får 5 kurrar och en helt oanvänd putsduk från Biltema (smygreklam) , men sammansättningen får tyvärr bara 2..

Lars Molin, en av få som lyckats med att lotsa Löven fram och upp..

Patrik Sundström, karln som jobbar framgångsrikt i det tysta och aldrig vill synas..

Hans Edlund, den enda utespelaren som spelade med knopp större än pucken..

Claes-Håkan Edlund, möjligem bror eller kusin til Hans..

+ + +

Men 4-2 i Lombia borde värmt de tapppra som åkt tåg/bilat de nätta milen till Kiruna.. att vi är Norra Sveriges 6:e bästa lag (fan, är det så många andra som är bättre??) kan vi acceptera.. men kan ni ta att vi är de bästa supportrarna? Jag kan inte på nåt sätt ta åt mig av kvällens resa, men jag älskar engagemanget.. eller ängasämannngättt som vissa många gånger tycks saknas.

Visst räcker det med att alla slängde kepsar för Kingens hat-trick och att Waldehagen fortsatte sin streak? Om jag åkt tåg till Kiruna hade iaf jag varit sjukt nöjd så.

0 thoughts on “4-2 i gruvan..

 • 13 november, 2010 kl. 10:27
  Permalänk

  Så jävla patetiskt att ta upp snacket om maffian igen. Håll er till det viktiga! sånt här gör inte att man tar den här bloggen mer seriöst. Piiinsamt!

  Svar
 • 13 november, 2010 kl. 12:58
  Permalänk

  Svar till Herb (2010-11-13 10:27)
  Vadå jävla pateiskt Herb?

  Jag nämnde kort maffian och undrade om den var död eller levande.. så farligt eller särskilt oseriöst tycker jag inte att det var. Sedan är det ett ämne som alla tycker nåt om, tackar allra ödmjukast för din kommentar oavsett.

  Om bloggen är seriös eller inte? Klart vi är seriösa, men jag vet inte vilka förväntningar eller förhoppningar du har på oss..

  Svar
 • 13 november, 2010 kl. 23:08
  Permalänk

  Helt ok blogg och visst fasen är begreppet ”Kirunamaffian” relevant om man diskuterat Björklöven! Den som påstår annat vet inte ett jävla dugg om föreningens djupdykningar, eller näranog haveri. Vad gäller 6:e bästa lag i Norrland känns det inte roligt alls. Varje dag i denna skitdivision är en plåga värre än döden. Frågan är OM man får leva igen som glad supporter?

  Svar
 • 14 november, 2010 kl. 14:57
  Permalänk

  Svar till janne (2010-11-13 23:08)
  Helt ok blogg, det tackar vi för janne.

  Maffian är ett hett ämne och bara smyga in det så där i ett inlägg var tydligen för känsligt. Men det var nästan svårt att inte ta med det eftersom killarna lirade i just Kiruna.

  Vad gäller serien och hur det känns nu förtiden kan jag bara nicka instämmande, men jag vill tro att vi får leva igen som glada supportrar. Det måste vi bara tro, men just nu känns allt väldigt annorlunda och mycket konstigt.

  Svar
 • 15 november, 2010 kl. 09:49
  Permalänk

  Svar till Herb (2010-11-13 10:27)
  Så du tycker inte att den känns så där halvsvalt att ta in namn som var aktiva i klubben redan på tidigt 80-tal och inte gjort mycket sedan dess? Det rimmar ju i alla fall ganska dåligt när man talar förnyelse. Sedan är ju tanken på scouting givetvis bra, men som The Sandwich säger, aningen centraliserad. Här skulle man ju kunna titta lite söderut hur Modo löst sins coutinggrupp.

  http://allehanda.se/sport/ishockey/1.2463663-modo-satsar-pa-scoutinggrupp

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: