#34 Palmebjörk hyllas inför nära och kära

Dagen efter dopparedan och även våra två luckor anno 24 med så många g:a gröngula hjältar nu dags att blicka fram och uppåt igen.

Äntligen en hemvändarmatch igen på lördag den 28:e och denna gång blir det småländska Tingsryd AIF som får äran att skrinna in inför ett packat och totalt gröngult A3.

Foto : Johan Löf, AXELLOF.se

Fansen och supporterklubben Green Devils ståplats H har redan hyllat och visat sin kärlek, nu inte mer än rätt att även klubben väljer att hylla en av alla sina verkliga gröngula hjältar.

Jon signade då vi låg i Div 1 (säsongen 2011/12) och har även därefter bl.a. tack nej till bud från SHL Jon hade ett mission och det var att ta klubben tillbaka till HockeyAllsvenskan igen. Han ville spela för märket på bröstet, Jon var stolt över det och jag tror det stavas klubbhjärta.

Vet dock inte ifall det i dag existerar på samma sätt.

#34 Jon Palmebjörk Foto: Erik Åström

Men Jon var inte bara en skarpskytt eller ambassadör på isen utan mötte även alla runt omkring med ett äkta leende på läpparna och han var alltid så otroligt tillmötesgående.

Jon var och är en de de största jag mött runt Löven. Så inte mer än rätt att även klubben äntligen väljer att hylla denna hjälte. Vill även som en kuriosa uppmärksamma att Jon och Kalle Lundström bjöd på en liten videohälsning då jag fyllde 40. Må vara en liten gest, men en otroligt uppskattad sådan och det är precis sånt som definitivt gör skillnad.

Med Jons sätt att vara vet jag de gröngula fansen tagit Jon till sina hjärtan för länge sedan. Befriande och kul att äntligen klubben visar Jon lite välförtjänt uppskattning. Vi hade aldrig varit där vi är i dag om inte Jon påbörjat resan och lockat med sig fler hemvändare. Kalix, Kovland och allt vad det var.. nu drömmer vi om SHL.

Jons egna tankar inför hyllningen:

-Det är en stor ära, så fint att få en sådan stund med alla sina nära och kära. Ett perfekt avslut!

Tack för allt Jon, hädanefter kommer vi ses när vi jag ska ta en ”Smash ¨n Grab” och de burgarna var inte heller illa.. Top notch, rätt upp i krysset.

Men jag hade inte väntat mig nåt annat heller..!

*

Tankar och förhoppningar inför mötet Tingsryd AIF och dina egna tankar kring Jon Palmebjörk? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Dina spel lägger du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “#34 Palmebjörk hyllas inför nära och kära

 • 25 december, 2019 kl. 10:27
  Permalänk

  En av de största lövenhjältarna ever. Här snackar vi klubbhjärta. Jag är inne i sluttampen på min samling av de 148 samlarkorten på lövenspelare att få signerade. Alla har varit trevliga, positiva, glada och stolta över att få signera korten men några har visat ett oerhört engagemang och skrivit längre sms som svar och visat hjärta för mig som samlare och supporter. Jon är en av de som varit mest på att hjälpa mig. Är fruktansvärt bra att han hyllas. Grattis Jon, njut av ditt firande i A3.

  Svar
 • 25 december, 2019 kl. 13:26
  Permalänk

  Jag har varit frånvarande och upplevt på sistans så att säga. Men har förstått vad Jon betytt för fansen och Björklöven. På tiden att han hyllas!

  Svar
 • 26 december, 2019 kl. 19:40
  Permalänk

  Jag hoppas att ni filmar o lägger upp då jag själv jobbar o kan inte närvara

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: