# 32 Ville Vikeväinen

Bloggen ställde ett par frågor till Ville för att kolla stämningen i gruppen och vad som kan ha legat bakom förlusten i fredags. Även om vi inte förväntade oss något svar kring ev rykten vore det tjänstefel att inte ens ställa frågan. Frågar man inget så får man inget veta… fast ibland räcker det ju inte ens med att ställa frågan.

Tjena Ville! – Tjena!

Stämningen i truppen efter de senaste matcherna? – Stämningen är bra, som vanligt.

Vad fungerade enligt din mening sämre i matchen mot Almtuna än i matcherna före det? – Tycker vi spelar bra fram tills slutet på andra då vi gör lite misstag och släpper in dom i matchen, tycker att det är där vi tappar den.

Hur jobbigt är tabelläget och kommer de 8 poäng ni har att gå på gentemot Sundsvall att räcka till för att undvika kval? Man tänker inte på tabellen utan fokuserar bara på sina egna matcher och på att vinna dom.

I kväll lirar ni borta mot Bofors, tankar inför matchen och hur tror du det kommer att gå? – Jag har aldrig mött Bofors borta, så det ska bli kul. Vi går för vinst givetvis!

Du har ett utgående kontrakt och i dagsläget känns organisationen, utifrån sett, lite rörig. Hört något från Löven om kommande säsong? – Jag har inte hört någonting från Löven.

Hur trivs du annars i stan och hur skulle du ställa dig till ett eventuellt erbjudande om förlängning? – Jag trivs bra i föreningen och socialt, skulle gärna stanna men utesluter samtidigt inget.

Rykten går om att allsvenska klubbar rycker i dig, något du vill kommentera? Vilka är det och hur du ställer du dig spontant till dem? – Just nu fokuserar jag bara på Löven så jag vill inte kommentera någonting annat.

Stort tack för att du tog tid och lycka till mot Bofors!! – Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: