30 möjliga poäng

Redan i min krönika ”När är råttet mågat?” låg mitt fokus på att undvika ett negativt kval. Säsongen 18/19 känns tyvärr på så många sätt redan körd, men något kval vill jag definitivt inte behöva uppleva.

Hur är då läget just nu?

Jämfört med förra veckan alltså ett något minskat glapp ner till Almtuna på den negativ kvalplatsen sett till målskillnad. Tyvärr inte en tabell i fas, men i dagsläget alltså viktiga nio poäng och sju mål ner till Almtuna.

Vår vecka:

Leksand (h) och KHK (b)..

..då Almtuna möter:

AIK (h) och Leksand (b).

Inte lönt redan nu att spekulera kring dessa kommande matcher, det lär vi säkerligen göra i kommande inlägg. I dag kan vi dock konstatera en något stabil, men otroligt viktig marginal ner till Almtuna på den så viktiga plats 13 i tabellen.

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra två matcher mot Leksand och Karlskrona HK? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “30 möjliga poäng

 • 5 februari, 2019 kl. 10:09
  Permalänk

  Årets upplaga av laget kommer hur som helst inte högt upp i ev.kval.
  Att ha borta 2 stabila backar och Cody hela säsongen betyder ju en hel del poäng tror jag.
  Men ett tecken ochså på svagt lagbygge, nä..fiasko ligger nära till hands…igen

  Svar
 • 5 februari, 2019 kl. 12:16
  Permalänk

  Och Jacob Andersson är klar för grannen i norr. Det är ju tyvärr inte speciellt mycket som känns positivt med Löven just nu. Bara att hoppas på att Kenttä verkligen är klar, och att han kan ”trolla” fram lite framgång.

  Svar
  • 5 februari, 2019 kl. 21:44
   Permalänk

   Oroa dig inte för Kenttä och har vi tur blir han klar redan under veckan. Pratat med folk i Oskarshamn och där är man nära en lösning med ny sportchef.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: