3 pinnar iaf..

.. även om det fortfarande finns mycket att önska och för Hellgren att jobba på. Löven vinner alltså med 5-2 efter bl.a 25% effektivitet i powerplay och 2-0 i sista perioden. Fortfarande upplever man för lite vilja engagemang och energi från killarna, många gånger ser det rätt segt ut på många ben och nog kan man tro att Grönlunds 3-2 i slutet på andra var både förlösande och helt matchavgörande.

På nåt sätt var ändå en Sollefteå en trevlig bekantskap, de hade med sig en liten men väldigt engagerad klack. Deras banderoll "Vi hatar alla!" med ett långsträckt finger tecknat var både kul och att de är kaxiga kanske man inte ens behöver nämna. På isen uppträdde dessutom Sollefteå rätt respektlöst och jag tycker det är kul när lagen som kommer hit ändå försöker lira.

Klart de ska känna viss nervositet, de får gärna vara imponerade av märket på våra lirares bröst.. men att de står upp för sitt och försöker ska de ha all cred för. Finns det så mycket mer att säga, skönt iaf att introt funkade i eftermiddag.. härligt med både rök och spelare i rätt tid oavsett. Nu blickar vi fram emot morgondagen och dess motståndare; Östersund/Brunflo IF som något överraskande besegrade Piteå i Piteå med 3-0 i afton.

Omgången i övrigt: Kiruna IF – Hudiksvalls HC 4-3, Asplöven HC – Kovland  Ishf 7-3

+ + +

Stötte ihop med en bekant stammis på väg ut..

– Skriv nåt om domar´n..

– Vad ska jag skriva då?

Till svar får man bara ett leende.. jag tolkar det som det finns betydligt många fler som tycker det var bättre förr. Nu lirar vi ettan och mycket blir tyvärr därefter. Men nog om det, ni fattar säkert oavsett.

0 thoughts on “3 pinnar iaf..

 • 22 januari, 2011 kl. 19:20
  Permalänk

  driver ni en seriös blogg eller vad är det frågan om?
  Är budskapet ”vi hatar alla” ett bra och tufft budskap? Pajasar är vad ni är.

  Svar
 • 22 januari, 2011 kl. 19:23
  Permalänk

  Vet inte vem som tagit initiativet men web-sändningen var suuuuper!!! Löven borde kopiera Hudiksvall och ta 85 kr/match. Betalningsviljan finns helt klart speciellt för alla oss fans ute i landet. Och vinsten borde gå till LÖven!!

  Svar
 • 22 januari, 2011 kl. 19:55
  Permalänk

  Svar till Otroligt (2011-01-22 19:20)
  Bra och tufft budskap Otroligt? Tycker du att vi är pajaser är det säkert så.. Har precis tagit på mig lösnäsan igen.. 😉

  Seriös eller oseriös? Tja, vi skriver på bloggen iaf.. i bland är vi väl mer seriösa än vid andra tillfällen. Vi skriver med hjärtat på rätt ställe i alla fall varje gång, varje dag. Sedan försöker vi gärna bjuda på ett garv eller leende emmellanåt..

  Svar
 • 22 januari, 2011 kl. 20:00
  Permalänk

  Svar till Clabbe (2011-01-22 19:23)
  Låter bra Clabbe.. Kul om det blev lyckat..

  Vad gäller pris etc. så är det bra så länge man kan bjuda på sändningarna. På kort sikt kanske en viss avgift genererar intäkter, men på det stora hela kanske såna här sändningar kan skapa nya och fler Lövare. Skönt att höra oavsett att intresset fortfarande finns där ute.. överallt.

  Svar
 • 23 januari, 2011 kl. 09:57
  Permalänk

  Vilka idioter till klack som buade när de unga löven presenterades t.ex. Där gick gränsen och ”Vi hatar alla” var bara löjligt. Starkt av dem att komma hit men tyvärr så var det enda som hördes deras trumma. Man ska vara glad så länge det är två klackar i arenan iaf :).

  Svar
 • 24 januari, 2011 kl. 21:57
  Permalänk

  Svar till Iddi (2011-01-23 09:57)
  Precis Iddi.. vi får nog vara nöjd för det lilla. Att det är två klackar tex. hör inte till vanligheterna, att de sedan inte har vett att hålla käft vid presentationen var riktigt lågt. Trumma är ju rätt effektfullt, synd bara att det blev så enahanda.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: