3 nya pinnar

Kalix hemma en söndag kväll efter det att Arenan använts till konståkning hela helgen, en varken särskilt inspirerande eller enkel historia. William Quist sa ju uppe i Boden efter matchen att de är vana dåligt underlag eftersom vår hemmais inte direkt skiner och glänser. Men så dålig som i kväll vete tusan om jag sett, spelarna trillade titt som tätt och inte många pass hamnade där de skulle.

Oavsett tar vi tre nya pinnar via tre mål även om det borde varit det dubbla eller trippla, med någorlunda hyfsad utdelning och därtill håller Wälitalo nollan. Vi gläds åt det som var bra helt enkelt. Det tråkiga var att Tylor Michel "bara" mäktade med sju tacklingar mot utlovade tio, även om han menade att det var någon form av konspiration. Bildbevis på straffet i form av armhävningar kommer senare. Nu gäller det bara att hitta på en ny utmaning till den kommande hemmamatchen på fredag mot TSK. Har du som läsare några idéer och uppslag, lämna gärna en kommentar eller skicka ett mejl.

Domare Forsström då? Tja, nog märks det att vi är ettan på här och där. Chargingen på Quist i den första perioden kändes rätt märklig för att inte tala om trippingen på Ledin. Något som domarna kunde, däremot inget av lagen, var att räkna och se till att ha rätt antal gubbar inne på isen. Inte direkt varje match man tar och kvittar två utvisningar för att BÅDA lagen lirar med för mycket folk i samma byte. Just då kändes allt som en halvtaskig knattematch där man spelar med lite extra folk.

+ + +

Vi tar med oss tre pinnar och en nolla, ny match på fredag kl 19.. Ska bli skoj att se hur Teg SK studsar tillbaka efter dagens 0-8 uppe i Kiruna. Sedan hoppas vi väl dubbla publiken från dagens ca 1900 till 3800..? Vore härligt med ny hockeyfest där hela arenan hakar på i GD´s entusiasm.

0 thoughts on “3 nya pinnar

  • 26 september, 2011 kl. 16:03
    Permalänk

    Kul att du klagar på domarna! Domare Forström är en elitserie domare och dömde endast på grund utav att den som skulle haft matchen var skadad- dock är han långtidsskadad så bytet skedde inte direkt anslutning till match! Men Bra att du fortsätter klaga oavsett vilken domare löven får!
    Kanske är publiken som inte förstår reglerna?????

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: