3 706 på Hovet gav följande vinnare

I gårdagens bortamöte med AIK körde vi en tävling i samarbete med vår bettingpartner Coolbet, tävlingen gick ut på att i förväg gissa publiksiffran på Hovet. Till sist räknades 3 706 åskådare in och vilka tre blev då våra vinnare?

Publiksiffran på Hovet i mötet mellan AIK och vårt Björklöven senast alltså 3 706 åskådare och vilka tre var då närmast och vann bonusar hos Coolbet?

 1. Marcus Zingmark, 3 769 åskådare – 500 kr
 2. Johan Persson, 3 633 åskådare – 250 kr
 3. Ove, 3 811 åskådare – 100 kr

Skickligt av dig Marcus och bara 63 åskådare ifrån, här också väldigt tight mellan Marcus och Johan. Det skiljde faktiskt bara tio personer mellan era gissningar. För att ni tre som vinnare ska kunna få era bonusar ber vi er att först registrera ett konto (om ni nu inte redan har ett konto) hos Coolbet via loggan ovan eller nedan med samma e-post som ni angett till oss i samband med tävlingen och därefter meddela bloggen genom ett mail.

Därefter kommer vi meddela Coolbet så att ni får er bonus till ert spelkonto.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

3 thoughts on “3 706 på Hovet gav följande vinnare

 • 18 januari, 2018 kl. 19:34
  Permalänk

  Jag har ett konto på coolbet redan med samma email som jag använde.

  Svar
  • 18 januari, 2018 kl. 20:00
   Permalänk

   Ok, det är lugnt. Då kommer bonusen så småningom.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: