3-1ledning efter andra

I andra ytterligare en kasse från #28 Sandström (#74 Öhman) där Timrås Johan Johnsson dessförinnan reducerat på straff. På samma sätt som i första perioden kom straffen i numerärt underläge. Lite mer känslor i andra perioden, bl.a 3 dubbelutvisningar.Skotten 13-6 till gästerna.

Nedan ser vi väl hur svårt det blir att få grepp om matchen när man inte ser med egna ögon.. Lövens 3-1 signerad 28 assisterad av 74.

Gunnar Johnsson:

Spel 4 mot 4 där Stefan Öhman bryter pucken och Lucas Sandström fri gör mål. Den här gången drog Lucas målvakten och la in pucken. Lucas var fri från röda typ.

Eric Westlund:

Stefan Öhman får en assist till målet som alltså Lucas Sandström gjorde. Han blev helt ren från blå och gjorde ett elegant avslut upp i nättaket i princip.

Annars då Gunnar Johnssons tankar om andra perioden:

”Efter en jobbig inledning på perioden för Björklöven har de kontrollerat tillställningen. Timrå försöker att attackera, men kommer ingenstans spelmässigt. Skottstatistiken talar sitt tydliga språk när Löven har fler skott trots att Timrå har mer puck. Känslan är att detta är en säker seger för Björklöven, men Timrå måste göra ett mål ganska snabbt i tredje annars blir inte det här någon match.”

Men vi leder 3-1, nåt vi ska ta med oss till sista..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: