2:a raka!

I kalla Ånäshallen var det Löven som enligt uppgift var både hetare och kyligare. Grabbarna verkar ha gjort en hygglig insats och segern verkar ha varit klar, rättvis och inte minst nödvändig. Kul för Wållberg dessutom att nollan kom redan i första matchen för hans del i Allettan.

Av matchfaktan noterar vi två kassar av vardera A-linan och C-linan, dessutom avslutar Blixt Lövens målskytte för sin D-lina. Kul att Macijevski fick näta dessutom, känns som att Löven har tre kedjor som alla ska kunna producera.. lite märkligt och oroande kanske att firma Lindlöf/Waldehegen inte stått att känna igen av Allettan. Här kan det möjligen eller rimligen spela in att Tsimikalis ännu inte är i full form eller blom. Peter har ju som bekant bara lirat dessa tre matcher på hela säsongen. Är dock övertygad och helt trygg med Tsimi, han kommer bli viktig framöver.

Nånting grabbarna har att jobba med framöver är power play, 0% i utdelning i dag trots bl.a. 1:55 i spel 5-3. Då man däremot helt stänger såväl i BP som i spel 5-5 så var väl försvaret godkänt i dag, tror dock det till stor del stavas motståndet. Kovland siktar inte direkt på Allsvenskan om vi säger så.

+ + +

Dagens övriga resultat:

Hudiksvalls HC – Piteå HC 4-2,

Östersund/Brunflo IF – Asplöven HC 3-6,

Sollefteå HK -Kiruna IF 1-3.

Div 1A vs 1B 3-1 i dag således.. mycket intressant match i morgon mot glada H.

0 thoughts on “2:a raka!

 • 15 januari, 2011 kl. 18:54
  Permalänk

  Stämmer inte att de spelade så länge i 5-3, de hann ju nämligen dra på sig en egen utvisning…

  Svar
 • 15 januari, 2011 kl. 21:20
  Permalänk

  Eftersom Axbom satt i utvisningsbåset sedan 53.54 så var 5 mot 3 spelet betydligt kortare denna gång. PP-spelet behöver dock finslipas å det grövsta men det kommer nog. Nu tar vi Hudik!!

  Svar
 • 15 januari, 2011 kl. 21:54
  Permalänk

  Svar till Henrik (2011-01-15 21:20)
  Helt rätt Henrik.. nu är det jag som borde sitta i båset, minst 2 minuter. Jag skäms..

  Men budskapet gick allt trots fram, PP-liret har och är fortfarande undermåligt. Nu gäller det att hoppa upp i ringarna och studsa tillbaka på allvar. Inte alls säkert det blir lika roligt i glada Hudik..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: