Laget mot Pantern

Laget inför kvällens hemmamöte med Pantern är släppt och ser ut som följer.

Målvakter

Adam Werner (Linus Fernström)

Backar

Simon Fredriksson – Jacob Andersson

Stefan Andersson – Pontus Själin

Jonas Emmerdahl – Lukas Ekeståhl-Jonsson

Niklas Pavel

Forwards

Cody Murphy – Zach Hamill – Austin Farley

Nicklas Johansson – Kim Karlsson – Lucas Sandström

David Lindquist – Axel Ottosson – Joakim Högberg

Marcus Jonsson – Stefan Öhman – Mattias Granlund

Emil Norberg

Adam Werner fortsätter mellan stolparna. Luleålånet Pontus Själin gör hemmadebut i par med Stefan Andersson. Emil Norberg kallas upp från J20-laget som 13:e forward. Saknas i Björklöven gör skadade Emil Wikström och Jesper Thörnberg samt Tobias Hage som är sjuk. Dessutom är Christian Bull utanför laget i afton. Allt enligt hemsidan.

5 thoughts on “Laget mot Pantern

 • 18 januari, 2017 kl. 13:15
  Permalänk

  Jaha inte så stora förändringar..synd med hage varjefall.
  Blir tufft igen

  Svar
 • 18 januari, 2017 kl. 14:14
  Permalänk

  Trots två tappade 2-0 och 3-0 matcher så ändras det inte på något blir bara less snackats om att det blir konsekvenser för dom som inte gör jobbet vad sänder det för signaler då när man ställer upp med samma lag match efter match ? Nä låt oss hålla oss kvar å rensa sen bort tränare sportchef och minst hälften av backarna sen ett gäng forwards

  Svar
 • 18 januari, 2017 kl. 16:37
  Permalänk

  Hörde just en intervju med Åkerblom i dagens nedsläpp på VK och varje gång man hör honom så tycker jag att han lägger all skuld för dom dåliga resultaten på spelarna, ingen självrannsakan överhuvudtaget.
  Han får frågan hur ska ni göra för att vinna mot Pantern och svarar ” det är mycket enklare än man tror det är bara att göra det man ska hålla sig till och vara trygg med det” Och sedan fortsätter det med angående Timrå matchen att man gör det bra i stort sett hela matchen men sedan kommer det individuella misstag som straffar sig. Och mot Almtuna så spelar man bra i stort sett hela matchen men är mentalt svaga nu och viker ner sig i slutet.
  Kanske det är läge att fundera över hur han förmedlar sina direktiv till spelarna och hur han själv agerar ( eller snarare inte agerar ) i båset under match. Jag har inte pratat med någon som såg matchen i måndags som fattar varför Åkerblom inte tog time out då det blev helt stirrigt i egen zon efter ( även en stund innan ) Almtunas 1-3 mål. ALLA i hallen och framför Cmore sändningen satt ju bara och väntade på att det skulle ringa för Almtuna igen då det var totalt kaos i försvaret, och mycket riktigt så kom ju deras andra mål strax före paus. VARFÖR INGEN TIME OUT ? Tror att alla vi som ser på vill se en mer aktiv coachning under matcherna.

  Svar
 • 18 januari, 2017 kl. 16:50
  Permalänk

  Ingen time out berodde på kaos i Åkerbloms skalle, går ej att fatta riktiga beslut när man är stressad.

  Svar
 • 18 januari, 2017 kl. 16:59
  Permalänk

  Finns andra backar jag skulle bänka istället för Pavel efter Almtuna matchen………..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: