#24 Wibergs debut i siffror

Ja, det här blev möjligen ingen debut som Filip säkerligen inför hade hoppats på. Torsk 4-5 på övertid mot Västerås och nu alltjämt en plats 8 i tabellen, men vi kan väl ändå kolla hur det gick mer specifikt för debuterande och rätt unge #24 Filip Wiberg?

Istid: 06:10 min

Antal byten: 8

Snittid/byte: 0:46 min/byte

Tekningar: –

Skott på mål: 1

Skott i block: –

Skott utanför: –

Totalt antal skottförsök: 1

Utdelade tacklingar: 0

Mottagna tacklingar: 0

+/-: 0

* * *

Klart godkänt insats från Wiberg tycker bloggen, men visst hade det suttit som en smäck om han satt 1-0 när han hade sitt läge redan i första bytet?

Men ändå helt okej och helt rätt att ge Wiberg chansen även om han lirar i J18.. men visst måste det ge signaler kring ex.vis #48 Cruseman i vårt A-lag, och även hur man ser på J20.. eller.?

Era läsares kommentarer kring #24 Filip Wibergs debut?

Fältet som vanligt rätt fritt.

*

Glöm inte att delta i vår  omröstning om vilken sportchef du skulle vilja se i Björklöven. Använder du mobiltelefon så är omröstningen längst ned i flödet. Om du läser detta via en dator har du den till höger. 

* * *

Spelar gör du givetvis med vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “#24 Wibergs debut i siffror

 • 13 december, 2018 kl. 08:22
  Permalänk

  En bra insats. Knöt nävarna när han fick sitt skottläge och bara önskade att den fått trä sig in mellan maskorna. Vilken käftsmäll det blivit både mot Västerås, våra meriterade spelare och dem som eventuellt tvivlar på föreningens jobb i stort. Han skall definitivt inte skämmas utan stå rakryggad. En erfarenhet rikare och nästa gång han får chansen så kommer det gå än bättre.

  Svar
 • 13 december, 2018 kl. 17:45
  Permalänk

  Det skriver om hur Löven ser på sitt J 20 stämmer inte riktigt då Wiberg spelat mer med J20 än med J18 under hösten. Med J18 har han spelat 8 matcher ( av 22 ) och har skrapat ihop 8 mål och 3 ass och med J 20 har det blivit 15 matcher ( av 18 ) och 11 mål och 5 ass.
  Han gjorde väl det man kan förvänta sig av en 16 åring som kommer från J 18 / 20 elit och helt utan senior match vana. Men tyvärr räcker det inte, varken han, Rainersson, Norberg, Magnusson, Åström (ifjol) m.fl är på långa vägar utvecklade för att spela allsvenskan i nuläget. Så att man måste plocka in sådana spelare säger väl mest om Lövens trupp och hur Fagervall ser på Cruseman.

  Nej nu måste det börja på hända något i truppen, några måste lämna och några målskyttar och etablerade seniorspelare måste komma in och det är inte i mitten av januari utan nu snabbt.

  Börja med att låna in Kevin Loppatto från Vännäs och flyg ner honom för morgondagens match. 16 mål på 20 matcher i Vännäs i höst är imponerande även om div 1 norr inte är en bra liga, han kan omöjligen vara sämre än många i dagens trupp i löven i alla fall. Och får man sätta upp en sak till på önskelistan till tomten så är det väl en etablerad stabil målvakt, say no more.
  Men tyvärr så kommer det väl inte att hända någon förrän efter nyår och då är det väl förmodligen försent.

  Men vi ger aldrig upp, För evigt för alltid Björklöven ! ??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: