#24 Jesper Lindgren namngiven

Med en vecka kvar innan transferfönstret stänger kom det så en nyhet på eftermiddagen då Björklöven meddelade att backen Jesper Lindgren (MODO) som redan spelat med oss under säsongen blivit så kallad namngiven spelare.

Johan Löf / AXELLÖF

#24 Jesper Lindgren i en tidigare match mot Mora IK. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone

Björklöven meddelade alltså tidigare i dag följande på sin hemsida:

Backen Jesper Lindgren från Modo registreras som namngiven spelare för Björklöven. Det innebär att Jesper kan gå mellan klubbarna även efter transferfönstret stänger den 15/2.

Vi har vid behov möjligheten att låna in Jesper Lindgren från Modo vilket gör att vi vid eventuella skador i truppen har ytterligare en spelare att tillgå, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson.

Jesper Lindgren har tidigare varit utlånad till Björklöven under fyra matcher och stod då för två assist.

* * *

Det här innebär att den tillgängliga backsidan ser ut enligt följande resten av säsongen ifall inte Dalle Johansson kommer presentera något ytterligare.. #4 Emmerdahl, #5 Bengtsson, #8 Ekelund, #24 Lindgren, #32 Edström, #40 Persson, #42 Wikström, #57 Andersson samt #86 Wargh. På skadelistan alltjämt #16 LEJ och indisponibel för resten av säsongen.

* * *

Som sagt en vecka kvar innan fönstret stänger.. Och även om inte Dalle gått att nå för en kommentar i dag verkar det kanske vara spelare på g, iaf om man ska tro VIK Fan Central. ”Björklöven ska ha börjat leta forwards rätt hårt”!

Vi får vänta och se helt enkelt!

Megazone

2 thoughts on “#24 Jesper Lindgren namngiven

 • 9 februari, 2016 kl. 00:51
  Permalänk

  Undrar fortf varför Hetta är ”sjuk” hela tiden? Verkar ju ligga mer bakom… sen såg jag att Fabian Brunnström inte har nån klubb i år, kanske nåt för de sista matcherna?
  Bra med Lindgren, hade gärna sett honom permanent men men..

  Svar
  • 9 februari, 2016 kl. 14:14
   Permalänk

   Vet inte om du läste Mr Madhawks intervjun med Brunnström i går? – Vi har pratat med några klubbar och jag har varit öppen för det mesta. Men det har inte resulterat i något, sa han då. Man har säkert kollat om man ju är sugen.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: