#24 Hage: – Näe, såg inga kepsar eller hattar!

Nyförvärvet från Djurgården centern #24 Tobias Hage noterades för tre baljor i fredags hemma mot Södertälje SK. Så här långt bästa målskytten i laget och Hage är dessutom den av våra centrar som tekat bäst så här långt.

Tjena Tobias, vad är dina tankar efter 5-6 mot SSK I fredags? – Tjena, reflektionerna är väl att vi släpper in för många mål i boxplay. Vi var det bättre laget i spel 5 mot 5.

Nu blev ju special teams återigen rätt avgörande, vad säger du dels om ert spel i de olika spelformerna men även om alla era utvisningar? – Men det blir så viktigt att inte ta för många utvisningar. Speciellt mot ett lag som har ett riktigt bra PP som SSK. Sen är det små detaljer som vi måste rätta till i boxplay tills nästa match.

Men om vi återgår till i fredags, hur skönt var det för egen del att få spräcka nollan och även hänga tre baljor? – Det var såklart jätteskönt att spräcka nollan och göra mål. Och kul att göra tre mål dessutom. Men hade så klart känts mycket bättre om vi hade vunnit. Det är vinsterna som räknas.

Det är sant.. Såg du förresten några hattar eller kepsar på isen? – Nej, jag såg inte kepsar eller hattar, det hade varit kul med lite sånt.. ha ha..

..och även om dessa uteblev den här gången hoppas jag någon tog pucken åt dig. – Nej jag fick ingen puck, tror varken jag eller grabbarna i laget tänkte på det. Men det spelar ingen roll alls.

Men vad säger du annars om er inledning på säsongen kontra den försäsong ni gjorde? – Självklart så har vi inte fått den starten som vi hoppats på, men vi jobbar otroligt hårt för att vända på det och gör ett hårt jobb varje dag. Tankar är väl att vi ska göra det vi pratar om och ge allt för att ta tre poäng.

Någon som sett extra het ut som du tror kommer kliva fram mot Västervik? – Lindqvist har sett fin ut. Så håll ögonen på honom. Hare bra

Stort tack Tobias! – Ingen fara..

Lycka till i morgon mot Västervik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: