#22 Nicke Johansson klar för två säsonger

Under dagen ett PM från Björklöven att man förlängt med forwarden #22 Nicklas Johansson. Nicklas noterades under säsongen för totalt 45 matcher (6+7, 16 min samt -1) och kontraktet löper även som för Emil i går över säsongen 17/18.

Johan Löf / AXELLÖF

#22 Johansson från en match under säsongen. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR

Enligt hemsidan beskriver sportchef Johansson bror Nicklas på följande sätt: – Nicklas är en energispelare som bidrar med hårt arbete varje träning och match. Han har spelat fler än 300 matcher i Björklöven och är en bra kulturbärare för yngre spelare.

Nicklas passerade alltså under säsongen 300 matcher och står just nu på 318 matcher och ligger med det på plats 14 i maratontabellen. Om Nicke får hålla sig så hel och frisk han gjort de senaste säsongerna har han stor chans att ta sig in på topp sex och även passera 400 matcher i den gröngula tröjan, då han alltså skrivit på för två nya säsonger.

Nickas själv sa enligt samma PM följande:

– Det finns ett lag jag vill spela för och det är Björklöven. Nu fick jag chansen att fortsätta spela i Björklöven så då var beslutet väldigt enkelt!

Det här innebär att spelartruppen just nu ser ut enligt följande:

Målvakter
?

Backar
#4 Jonas Emmerdahl
#16 Lucas Ekeståhl-Jonsson
#42 Emil Wikström (17/18)
#57 Stefan Andersson (17/18)
#? Jacob Andersson (17/18)

Forwards
#6 Kim Karlsson
#15 Pär Edblom
#21 Fredrik Hetta
#22 Nicklas Johansson (17/18)
#34 Jon Palmebjörk
#74 Stefan Öhman
#? Joakim Högberg

* * *

Bloggen återkommer i ämnet och hur går annars dina egna tankar kring det nya kontraktet med forwarden Nicklas Johansson? Det blev som sagt två säsonger, skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

16 thoughts on “#22 Nicke Johansson klar för två säsonger

 • 7 april, 2016 kl. 19:42
  Permalänk

  Väntar ju fortfarande på de viktiga förlängningar av Quist å Thörnberg. Sandström får väl ses som förlorad tyvärr. Går det några rykten om dessa två?

  Svar
  • 7 april, 2016 kl. 21:46
   Permalänk

   Vi ska vad vi kan gräva fram under helgen Tyko. Vi återkommer.

   Svar
 • 7 april, 2016 kl. 19:58
  Permalänk

  Har ni hört något angående målvakter?

  Svar
  • 7 april, 2016 kl. 21:46
   Permalänk

   Vi ska vad vi kan gräva fram under helgen Trotter. Vi återkommer.

   Svar
   • 10 april, 2016 kl. 16:49
    Permalänk

    Tack. Jag tycker att åtminstone en målvakt borde vara på G snart. Fast det kanske är för tidigt att börja oroa sig.

    Svar
 • 7 april, 2016 kl. 21:02
  Permalänk

  Så där ja, efter några Piteåförvärv så signar vi brorsan också… Inget ont om Nicke, en favorit faktiskt, men man undrar vilken taktik Dalle har för kommande lagbygge.

  Svar
  • 7 april, 2016 kl. 21:52
   Permalänk

   Nog finns det väl lite röd tråd iaf putte? Så här långt bl.a. 3 av fyra på två år = kontinuitet, sedan då lite kulturbärare och föredömen i backen 57 och forwarden 22.. Sedan då att truppen något föryngras genom Emil Wikström och nyförvärvet Joakim Högberg. Hur han slutligt tänkt med bygget vet vi när truppen spikats..

   Svar
 • 7 april, 2016 kl. 22:59
  Permalänk

  Snyggt försvarat Sandwich..
  Man har ju någon sorts förhoppning om att ni som är A) Mer kunniga än många av oss. B) Kritiska i er blogg.

  Att man värvar Nicke Johansson känns som en rostig spik i en tom kista. Kontinuitet som dom pratar om används ju mer som sarkasm. Det är ju inte menat att kontinuitet ska baseras på den redan kassa stommen. Varför inte Lavander nu när vi ändå är igång..

  Visst gjorde han bra i slutet, Nicke, men fyfasiken vilka dåliga signaler detta skickar. Hellre testa någon där det kan finnas ett riktigt riktigt bra potential än att ”safea” med detta.

  Svar
  • 8 april, 2016 kl. 18:47
   Permalänk

   Tanken var inte absolut att försvara Fred, sedan vet jag inte om vi skulle vara mer kunnig bara för att vi skriver på en blogg. Absolut att vi är engagerade, vi gillar både sporten och brinner för klubben. Sedan är vi emellanåt befogat kritiska, här försökte jag mer ge min syn på hur jag tror Dalle tänkt.. själv gillar jag tanken på viss kontinuitet, jag ville bl.a. se en föryngring så ur den aspekten är det väl ett litet ? efter två år på både 57 och 22. Men innan bygget är helt klart känns det väl möjligen lite fel att såga varje förvärv eller förlängning?

   Svar
 • 7 april, 2016 kl. 23:14
  Permalänk

  Det som är lite märkligt är ju att vi alla skriker om förlängningar o dylikt på de flesta håll medans vi under säsongen klagade på att de (spelarna) inte klarade TJs spelsystem? Jag undrar ju om de klarar det i år för vi har ju som sagt blivit av med Lindskoug så vilken målvakt är bättre?
  Som det ser ut så blir ju TJ kvar så ja..vi får väl bara vänta o se för snart är ju iaf forwardsplatserna de samma som ifjol.

  Svar
  • 8 april, 2016 kl. 18:51
   Permalänk

   Blir intressant att se hur det slutliga bygget ser ut Rob, och även då hur coacherna tillsammans med GM och sportis tänkt lägga upp planen och spelidén kommande säsong. För det vore ju som du säger lite navit att tro att vi kommande säsong med i stort sett samma material, fast med annan målvakt skulle bli så mycket bättre bara att träningen möjligen skulle läggas upp lite annorlunda.

   Svar
 • 8 april, 2016 kl. 01:54
  Permalänk

  Tror faktiskt det rätta är att släppa Quist. Men det blir inte ett enkelt beslut.

  Thörnberg däremot, han måste vi behålla

  Svar
  • 8 april, 2016 kl. 19:01
   Permalänk

   Blir intressant att se vad som händer där Gustav. Utöver då 10, 19 ännu inget besked heller kring 28 som även erbjudits kontrakt.. Rätt stora förändringar ifall denna trio inkl. 90 inte skulle bli kvar.. trots allt 4 av de 6 främsta i interna poängligan från föregående säsong.

   Svar
 • 8 april, 2016 kl. 07:06
  Permalänk

  Går Lucas. Så då hoppas jag att dom signerar#90 Alex

  Svar
  • 8 april, 2016 kl. 19:04
   Permalänk

   Skulle inte ha något emot både dessa Daniel, men snart känns ju forwardsupställningen nästan klar om ingen kommer lämna eller liknande. Redan i fjol saknade vi ju vissa karaktärer och skills, för att kunna förändra bygget måste ju rimligen någon tvingas lämna.

   Svar
 • 8 april, 2016 kl. 22:14
  Permalänk

  Håller tummarna för att Thörnberg och Sandström blir klara för någon annan klubb snart …

  /l

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: