21 timmar till årsmötet!

Bloggen vill bara påminna om föreningens årsmöte i morgon. Något säger mig att det inte kommer gå lika lugnt till som den extra bolagsstämman häromsistens. Ska också bli intressant att se ifall någon av de två vakanta platserna i styrelsen kommer att tillsättas. Bloggen har inte möjlighet att vara på plats, någon vänlig själ får gärna lämna en kortare redogörelse efter mötet i morgon.

+ + +

Ledin till Nybro, det var väl old news?

+ + +

Intervjun med Jens då? Den kommer var så säker..

0 thoughts on “21 timmar till årsmötet!

 • 21 juni, 2010 kl. 07:24
  Permalänk

  Jo, Ledin väl egentligen old news, men man blir lika besviken i alla fall. Att Galbraith drar till Leksand är helt OK, han är VM-målvakt. Att Nisse drar är helt OK, han är aktuell för J-VM. Att Lindgren drar är helt OK, han vill lira AS, Svedberg likaså. Men att gå till en annan div.1 klubb? Nä, jag är klart besviken. Gräset är inte grönare på andra sidan, Jens. I få div 1 klubbar kommer man att ha det så bra som i Löven, tro mig.

  Svar
 • 22 juni, 2010 kl. 08:21
  Permalänk

  Svar till Lövenbloggaren (2010-06-21 07:24)
  Tyvärr säger väl det rätt mycket om vad killarna själva känner för märket på bröstet. Jag körde ju ett inlägg tidigare om att fler än Lundberg borde få skit. Jag tycker bara det är tråkigt och synd att sponsorerna och fansen ger sig tusan på att ta klubben tillbaka, men det fixar vi ju knappast utan spelare..?!

  Vart gräset är grönare, var inte alltid det där du stod? Seriöst kan det vara fler faktorer som spelar in; ex. att flytta hemifrån, bo i en ny stad och lika mycket personlig utveckling. Sedan vet ju inte vi allt som händer i klubben heller, killarna kanske helt enkelt tröttnat?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: