2 x 100 %

Truppen ökade med 100 % i storlek när Jimmy Andersson idag blev förste forward i truppen. Forsgren spekulerar i att vi kan utöka truppen med ytterligare 100 % och  ha en hel boxplayenhelt klar innan dagen är till enda. 200 % på en dag, vilken klubb slår det? Skulle vara Boden som väl signade sju man på en om samma dag, för någon vecka sedan. Vilka det det då röra sig om? Personligen tror jag på Daniel Wälitalo och Joakim Törnqvist, även om jag gärna skulle se att Jonnie Karlsson och Marcus Waldehagen skulle vara "bättre" namn i dagsläget som lockfågel mot andra spelare. Vad kontrar ni läsare med?

Har ni tips om spelare i rörelse, hör av er på lovenbloggaren@yahoo.com

0 thoughts on “2 x 100 %

 • 2 juli, 2010 kl. 19:00
  Permalänk

  Jimmy var inget spektakulärt namn, men det är skönt ifall våra egna ändå ser Löven som ett bra alternativ. Gräset är som bekant inte alltid grönare hos grannen.

  Har snackat med några av de andra lirarna i laget och det utlovas intervju på bloggen redan i morgon. Kring de du spekulerar kan jag bara instämma, sedan kan det vara bra att snabbt säkra upp de egna och visa att vi verkligen tror på er.

  I det långa långa loppet måste vi producera eget, vi kan eller ska inte köpa vare sig finnar, norrbottningar eller danskar och bygga laget på d. Vi kan och ska klara oss själva! Eller?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: