2 veckor till transferstopp

Den senaste veckan inte alls lika intensiv sett till silly season som den föregående, dock ett snabbt agerande från sportchef Fredrik Grönberg i onsdags då man snabbt återigen lånade in Frölundas unge center #54 Jacob Peterson för matcherna mot BIK Karlskoga samt den i morgon mot Leksand med tanke på Riskas avstängning.

Dessutom då även två matcher mot dels Oskarshamn och seger med 4-0 i den så viktiga kampen om slutspelsplats och sedan då i går befriande 3-1 mot jumbon BIK Karlskoga. Även de poängen så klart väldigt viktiga.

Med tanke på det både lite osäkra och samtidigt rätt påfrestande skadeläget i truppen genom bekräftade kvintetten #4 Emmerdahl, #14 Murphy, #24 Hage, #29 Stenlund Ädelgran samt #90 Hutchings lite intressant att se vad som kommer hända framöver.

Därtill då viss osäkerhet kring ex.vis viktige backen #26 Stenqvist som gått från att vara ”sjuk” till att nu verkligen ha åkt på en hjärnskakning. Även om det är vad bloggen ha hört redan tidigare.

#90 Alex Hutchings en av rätt få rightfattade fw, kommer någon fler innan deadline? Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Sedan går det ju inte heller att komma ifrån att många av våra konkurrerande lag den senaste tiden både breddat och spetsat sina trupper inför slutspurten och stundande slutspel, det brukar ju bl.a. kunna bli så att man namnger spelare och därigenom ges möjlighet att plocka dem längre fram vid behov.

Men nedräkningen och klockan uppe till höger på vår hemsida tickar iaf ner, vad tror ni kommer hända inom de närmaste två veckorna? Den 15 februari kl. 00:00 stängs iaf transferfönstret för den här säsongen..

Fältet som vanligt rätt fritt, vem vill börja?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan ovan för att ta del av ditt gratisspel (250 kr) och loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

5 thoughts on “2 veckor till transferstopp

 • 2 februari, 2018 kl. 08:56
  Permalänk

  Kanske skulle kollat läget med shl lagen som hamnar i ingenmansland? Borde väl gå att namnge någon därifrån? Önskenamn Hellström sen borde de ju finnas en del div1 spelare att testa

  Svar
 • 2 februari, 2018 kl. 11:45
  Permalänk

  Ska det värvas ska det vara någon som tillför någonting. Helst då till förstalinan.
  Har man sike på marginalspelare så kan man lika gärna låta bli.

  Svar
 • 2 februari, 2018 kl. 11:47
  Permalänk

  Viktigt är om det blir nån ny att man inte tar in en ”glaslirare till vilket man har nog av .

  Svar
  • 2 februari, 2018 kl. 11:52
   Permalänk

   Problemet är väl att spelarna ”blivit” glaslirare när de väl kommit hit. Fel/ovan träning? Sadistiskt lagt spöke i hallen? Något är ju överjävligt fel när truppen inte varit ensamma, tränar och ledarstaben likadant, men skadehelvetet fortsätter? Fel luft i hallen? Mögel som äter muskelceller? Märkligt är det ju i alla lägen.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: