2 veckor kvar!

Av vadå tänker du..? Ja, nu är det bara två veckor kvar till transferfönstret stänger för denna säsong fredag den 15 februari. Klockan tickar och har ni inte noterat det så har vi en nedräknare här på bloggen.

Bloggen har tidigare både genom inläggen ”Någonting måste hända!” som ”När är råttet mågat?” gett sina tankar.. så här långt sedan dessa har ännu inget hänt gällande Lövens trupp, men vi hoppas verkligen att vi får anledning att återkomma kring någon eller några nyheter framöver.

Här kan och ska man nog dessutom lägga in aspekten att vi just nu har några upp poäng upp till slutspel och en något skönare marginal ned till negativt kval, säsongen kan ta slut redan den 8:e mars.. nu alltså i så fall blott 11 bara matcher kvar, vi kanske borde spara degen till kommande säsong i stället?

Tidigare kunde vi läsa detta från Björklövens VD Anders Blomberg och det visar ju om inte annat att klubben verkligen jagade spets. Men sanningen är nog även att dels marknaden vad bloggen förstått är riktig tunn just nu, garanterat fler lag som både vill se bredd som spets i sina lag och sedan är nog inte alltid Björklöven det allra hetaste alternativet. Där kanske vi fans överskattar Lövens attraktionskraft en aning. Lägg därtill en så här långt rätt tuff sportslig säsong med krävande fans.

Vad har då hänt hos de övriga lagen i ligan?

Almtuna IS

Nya kontrakt med backen Stefan Lassen och fw Tobias Liljendahl.

BIK Karlskoga

Har släppt Victor Ekarv och tillfälligt nu lånat in Linus Lindström från norra Västerbotten och bröderna Marklunds.

HC Vita Hästen

Har lånat in Jesper Emanuelsson från Frölunda. Lånet gäller tills vidare.

IK Oskarshamn

Nya kontrakt med backen Jaeden Martin Lassen och fw Markus Modigs.

IK Pantern

Plockade in Björn Svensson som kom från Zagreb.

Sedan sist nya kontrakt med backen Oliver Joakim Larsen och fw Nick Olesen och Villiam Haag. Därtill lånar man ut backen Ruben Rampazzo till Helsingborgs HC.

Karlskrona HK

Lånade ut fw Johan Schreiber till Kallinge/Ronneby och presenterade ett nyförvärv i fw Hannes Johansson som bröt sitt kontrakt med Tingsryd.

MODO Hockey

Sedan sist har man släppt fw Ludvig Elvenes till Tingsryd.

Tingsryds AIF

Lånade ut fw Hampus Melén till Kallinge/Ronneby och släppte enligt ovan fw Hannes Johansson till KHK.

Sedan sist har man plockat in fw Ludvig Elvenes från MODO Hockey, man valde samtidigt att inte förlänga kontraktet med backen Brenden Miller. Dessutom har man lånat ut målvakten Tex Williamsson till Frölunda samt fw Robin Vernström Palmqvist till Tyringe SoSS

Västerviks IK

Sedan sist nytt kontrakt med backen Erik Ullman.

*

Sammantaget trots allt bara i lite drygt hälften av lagen något hänt sedan mitten på januari.

Hursom nu alltså bara två veckor kvar innan transferstopp för denna säsong. Visst borde vi kunna hoppas på någon eller några iaf, frågan är bara vem eller vilka? Eller bör vi spara på degen..?!

Kommentar, tankar.. Fältet som vanligen tämligen fritt..

* * *


Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “2 veckor kvar!

 • 2 februari, 2019 kl. 01:51
  Permalänk

  Jordan smotherman släpps från sin nuvarande klubb i tyskland

  Svar
 • 2 februari, 2019 kl. 09:44
  Permalänk

  En spelare som Jordan Smotherman som just blev fri från sin tyska klubb är säkert ett hett byte på den annars fattiga spelarmarknaden. Han skulle säkerligen kunna stor skillnad i ett HA-lag men det kanske finns intresse från de högre ligorna också så kan nog bli svårt/dyrt

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: