2 805 kr på V75

Det börjar bli dags att återkomma med rätt rad och ev. utdelning på bloggens system efter V75 och söndagens tävlingar på Solvalla.

Bloggens system enligt följande:

1 – 1, 2, 6, 8, 10

2 – 7

3 – 1

4 – 1, 3, 6

5 – 1 till 8

6 – 1, 5, 7, 9

7 – 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11

Där rätt rad blev.. 9, 7, 1, 12, 5, 1, 5

Detta gav oss då 5 rätt och totalt 2 805 kr.. (15 x 187 kr)

*

På Dagens Dubbel tyvärr bara rätt i första loppet.. därför inga pengar tillbaka på det spelet.

* * *

Vi vill återigen passa på att tacka alla som på olika sätt bidrog till systemet till förmån för Supporterspelaren 19/20. Utdelningen tyvärr inte riktigt vad vi inför hade hoppats på, men trav är alltid trav.

Utöver detta trav kommer bloggen framöver försöka bidra på fler sätt. Vi har ju bl.a. auktionerna på Tradera just nu där du kan buda hem en signerad Palmebjörk (länk).

Vi tänkte även få presentera de vinnare vi lottat fram bland er alla som bidrog till systemet. Till sist var det faktiskt hela 32 st. bidrag utöver bloggens egen insats.

Ett PT – pass hos PML fitness till Jan Siik. Stort grattis!

Sedan då varsin plats till en kommande lunchträff med supporterspelaren till Anders Hahr och Anders Eriksson. Stort grattis till er också!

Bloggen vill att ni som vann hör av er via mail (se kontakt), då kommer ni få mer info. Stort grattis än en gång och framför allt tack till alla er som bidrog!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: