2-7 borta mot AIK på Hovet

Laget kunde tyvärr inte rida vidare på vågen, genom att vinna andra raka matchen. Denna gång föll vi alltså mot AIK inför fullsatta läktare med hela 2-7. Vi inkasserade i kväll alltså ännu en svidande förlust i vår jakt på en slutspelsplats, nu kan väl inte ens den mest optimistiske hoppas längre?

Johan Löf / AXELLÖF

Coachduon Jonsson och Åkerblom har alltjämt en hel del att fundera på. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

MegazoneTyvärr kunde vi alltså inte vidare på vågen och stanna kvar på vinnarspåret igen efter vinsten senast mot Vita Hästen. I det läget som vi är räcker det inte längre med enstaka poäng heller, nu gällde det att få några vinster på raken för att vi skulle kunna blanda oss i på allvar. Nu har vi visserligen Mora IK kvar att möta till veckan så på så sätt en del i egna händer. Men vi hade helt klart behövt en seger i kväll mot AIK och nu kan vi nog enas att det berömda tåget mot slutspel gått för allra sista gången. Fast laget självt pratade ju inför matchen mot Hästen om fem segrar eller möjligen 14 poäng kunde räcka, så då kanske deras hopp lever fram till på måndag iaf..

Bloggen återkommer så klart med eftersnack, high lights och presskonferensen under kvällen. I morgon lite reflektioner som bloggen alltid brukar bjuda på. Men HÄR hittar du så länge allt om matchen och HÄR aktuell tabell.

Vad har du själv för tankar efter matchen och vilka skulle du plocka som matchens Löv? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Megazone

16 thoughts on “2-7 borta mot AIK på Hovet

 • 20 februari, 2016 kl. 21:03
  Permalänk

  6-15 i målskillnad på 3 matcher och du skriver fortfarande om slutspel?

  Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 21:06
  Permalänk

  Vi blev nog tagna av Mankos tillstånd
  Jag blev då väldigt tagen.

  Svar
  • 20 februari, 2016 kl. 21:14
   Permalänk

   Det var förstås otroligt tungt för oss alla, men nog har du fått lite TJ och MÅ i blodet så här i elfte timmen? När pucken väl släpps är det bara matchen som gäller och bara för att tankarna finns hos Manko så glömmer man inte lagets taktik, eller hur var det nu? Hade vi en taktik?

   Svar
   • 20 februari, 2016 kl. 22:18
    Permalänk

    Jag skyller inte på det bara konstaterade

    Svar
   • 20 februari, 2016 kl. 22:20
    Permalänk

    Haha, taktik, har vi nån sån. Jag har då inte sett den och spelarna verkar ju också varit helt frågande de senaste 48 matcherna.

    Svar
   • 20 februari, 2016 kl. 22:21
    Permalänk

    Bara en tanke!!!
    Vi mötte ett bättre lag också
    Med noll motgångar

    Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 21:12
  Permalänk

  Vi hamnar i ingemansland i år bara att inse..slutspel har vi inget att hämta.
  Ta nya tag alla lövare

  Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 21:19
  Permalänk

  Ingen heder. Hoppas det syns till nästa säs. Den här säs gick till spelare som inte bryr sig. Gör om, gör rätt. Låt det ta tid.

  Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 21:21
  Permalänk

  Hasse båth kanske ska ta och vakna upp ur sin koma och sluta skylla på saker. Vi har gjort likadana insatser tidigare utan tränare i koma. Årets lag är helt jävla värdelösa. Allt från De tre flintskallarna till Kevin ”8 år” Lindskoug är helt jävla patetiska iår!
  Tur för dessa dårar att deras lön inte baseras på provision för då skulle varenda ynkrygg i årets pinsamma lag tvingas betala till sin arbetsgivare.

  Svar
  • 20 februari, 2016 kl. 22:17
   Permalänk

   Jag skyller inte på det bara konstaterade

   Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 21:32
  Permalänk

  Vi har dom på gaffeln nu. Vi smyger med bara 4 poäng från kvalplats. 2 segrar mer än de fyra närmsta lagen ovanför på de sista matcherna. Inte omöjligt. Räknade inte med poäng mot AIK. Segrar mot Mora och Sundsvall närmast så har vi häng.

  Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 21:58
  Permalänk

  Tyvärr fick jag rätt, tippade att det skulle bli dyngstryk med 6-1, det blev 7-2. Årets lag följer samma trend säs. ut!

  Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 22:02
  Permalänk

  Första perioden tycker jag är klart godkänd. 3-1 speglade inte matchbilden sen när det inte blir mål så går luften ur…

  Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 22:03
  Permalänk

  Var på plats och såg ett vekt och menlöst lag, utan ledare, hjärna och ambition. Sluta dröm om högre placeringar och derbyn mot saik. Jag såg två tacklingar. Det var två aikare som tacklade varandra. Patetiskt!

  Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 22:15
  Permalänk

  Kan i min vildaste fantasi inte förstå hur och varför vissa fortfarande pratar och ens tror att P.O skulle vara möjligt. Har ni överhuvudtaget sett laget spela denna säsong. Det sämsta och mest bedrövliga som man sett på en ishockeyrink. Så många spelare som varit så dåliga och tränare som är totalt inkompetenta och gör fel i parti och minut. Vi kan vara jävligt nöjda över att det finns 2 lag som tagit färre poäng. Om inte tränarduon sparkas då är det ett mysterium. Man kommer alltid att älska Löven men det som sker just nu är fruktansvärt illa och man vet inte vad man ska ta sig till. Det som måste till är ledare med starka nypor som ställer krav och finns det då spelare som inte är redo att lägga ner det hårda jobbet ska dom faan inte hämta ut lön från min förening. Har också läst på senare tid att flera skrivit att inte tränaren är så betydelsefull men ack så fel de har. TJ måste bort och gärna Markus och Danne med. De har totalt misslyckats, tack å hej. Tack å lov för att säsongen snart är slut så man kan lägga fokus på annat, heja Blåvitt.

  Svar
 • 21 februari, 2016 kl. 05:16
  Permalänk

  Om en företagsledare, i den verkliga världen, driver ett företag med bra ekonomiska resurser till botten på ett kalenderår, kommer denne ersättas per automatik.

  Som tur är lever Björklövens styrelse i en fantasivärld och inte i verkligheten.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: