2-4 eller 4-2?

Ja, det var väl den enda rubriken jag kunde komma på. Framförallt funderade jag på om det är rätt och riktigt att skriva om en match som slutade för ganska exakt ett dygn sedan? Nå väl, bloggen är just nu rätt upptagen på annat håll och därför har bloggandet dessvärre legat lite i malpåse. Den kommer att ta fart så småningom och då kommer vi förhoppningsvis mötas av förståelse. 4-2 alltså till Löven. Men om man vinner på bortais är det 2-4 eller 4-2? Men är resultatet oväntat? Ja, kanske, men det visar vad vi tidigare talat om. Det stora problemet kommer inte att vara själva motståndarna utan våra egna spelares mentalitet. Waldehagen fortsätter att leverera. Skönt. Wälitalo stabil i kassen. Bra. Övriga kommer lära sig en läxa. Bra så.

+++ 

10-2   mot Medelpad och 7-0 mot Uppland är ju en rätt bra start av TV-pucklaget. Tidig seriefinal mot Örebro imorgon förmiddag 10.45. Håll tummarna.

 

0 thoughts on “2-4 eller 4-2?

 • 8 september, 2010 kl. 22:43
  Permalänk

  Frågeställningen i rubriken är något som har gäckat mig och fortfarande gäckar. Ska man säga att tex Modo vann skotten med 11-7 då Modo egentligen är bortalag. Det borde vara att Modo vann skotten med 7-11 eller? Nåja. Om nu bara Löven ser till att vinna skotten och målen i varje period så blir mitt liv lite enklare. Tror ni Jens kan ordna det? Kul med att lövare i tv pucklaget. Kommer vi få behålla dem i den gröngula dressen och vad krävs för det? Har Lövenbloggaren något svar?

  Svar
 • 8 september, 2010 kl. 23:34
  Permalänk

  Svar till Matchspeakern (2010-09-08 22:43)
  Detta var en nyttig lektion för de gröngula.Nu vet de vad som är deras verkliga motståndare i år… deras psyke och mentala inställning. När det gäller TV-pucklaget har förstemålvakten, tre av de fyra första backarna,en forward i förstafemman och en i tredje. Ser så långt bra ut. Framtiden kan bara utvisa om vi kan behålla dom, för varje skär dom tar kommer att utvärderas av andra klubbar.Då måste vi kunna kontra bättre än Tjeckerna. ; ) Se bara utvecklingen på ”förlorade” Lukas Wallmark. 3 mål och 7 assist på två matcher. Inte illa. Vi måste givetvis först ta oss tillbaka till allsvenskan.

  Svar
 • 8 september, 2010 kl. 23:38
  Permalänk

  Svar till Matchspeakern (2010-09-08 22:43)
  Fortsätter mitt resonemang här: Ingen ”riktig” talang i spannet 16-19 år utvecklas i Ettan.Skjut mig om jag har fel.Idag har vi ett antal riktigt spännande spelare,men handen på hjärtat? Ven hade lirat i Löven om vi stannat i AS? Waldehagen och Joni möjligen, men ingen annan. Ska vi behålla talangerna så måste vi tillbaka och det kommer att ske om jag får spå i te-blasket. Skjut mig INTE om jag har fel.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: