2 220 i Be-Ge gav följande vinnare!

I gårdagens bortamöte med Oskarshamn körde vi en tävling i samarbete med vår bettingpartner Coolbet, tävlingen gick ut på att i förväg gissa publiksiffran i Be-Ge Hockey Center. Till sist räknades 2 220 åskådare in och vilka tre blev då våra vinnare?

Publiksiffran i Be-Ge Hockey Center i mötet mellan Oskarshamn och vårt Björklöven senast 2 220 åskådare och vilka tre var då närmast och vann bonusar hos Coolbet?

  1. Henrik, 2 222 åskådare – 500 kr
  2. Rikard, 2 254 åskådare – 250 kr
  3. Marcus Zingmark, 2 158 åskådare – 100 kr

Skickligt av dig Henrik och bara 2 åskådare ifrån, väldigt skickligt och stort grattis. För att ni som vinnare ska kunna få era bonusar ber vi er att först registrera ett konto (om ni nu inte redan har ett konto) hos Coolbet via loggan ovan eller nedan med samma e-post som ni angett till oss i samband med tävlingen och därefter meddela bloggen genom ett mail.

Därefter kommer vi meddela Coolbet så att ni får er bonus till ert spelkonto.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

One thought on “2 220 i Be-Ge gav följande vinnare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: