2-0 till Hästen efter första perioden

Vi hade inför matchen snackat om att stå emot anstormningen från hemmalaget Vita Hästen, men jag tror inte vi sett Löven så här pigga i inledningen på någon match?Att vi spelade bort i Himpan och med den historiken spelade ingen som helst roll. Vi låg på och checkade högt, vann puck flera gånger och skapade massor av lägen. Bl.a. fick #16 LEJ ett fritt läge mitt i slottet, sedan var det #57 Andersson som assisterades av #28 Sandström och fick ett fint läge.

Vi hade periodens enda PP sedan #15 Edblom jobbat fram en hemma-utvisning och möjligen att vi kom av oss en aning efter den eller att Hästen fick lite berömd energi eller luft av att döda sitt BP.

Hemmaledningen i 12:e minuten väldigt psykologisk och högst slumpartad snarare än ett klassiskt ryskt klapp-klapp som kommentatorerna menade. Jag tycker pucken gick som en flipperkula innan den rakades in bakom #47 Lindskoug. Tyvärr 0-2 efter en spelvändning när #28 Sandström som låg längst upp var den som fick jobba hemåt och så när hann i kapp.

Hästen missade även även en straff i periodens slutskede då #54 Schmidt såg väl loj och lite nonchalant ut.

Hemmaledning 2-0, skotten 6-11.

* * *

Sedan har du väl inte missat att ett par signerade hockeyhandskar från Mattias Wennerberg auktioneras ut i Tradera-butiken i kväll? LÄNK till inlägget och HÄR en länk till alla pågående gröngula Tradera-auktioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: