-Kommer för att tävla om att spela!

Adam Werner återkommer alltså i Björklöven efter en sväng hemmavid och vi kollade läget med honom hur känslan är just nu.

Du blir kvar i Löven ytterligare ett par veckor. När kommer du tillbaka till Umeå igen? -Jag tränar på is hemma i Mariestad nu under jul, sen ansluter jag i Norrköping på lördag till matchen.

Hur är känslan just nu? -Det känns jättebra. Jag trivdes jättebra senast och jag tvekade aldrig när jag fick frågan om jag ville upp igen.

Det blev ingen match senast, hur går tankarna? Jag hade självklart hoppats på att jag skulle få någon match och känna på det senast, men nu blev det inte så. Det har bara gjort mig ännu mer taggad till att komma upp och visa på träningar att jag är redo att spela.

23272197460_f49a451222_bAdam är tillbaka för att tävla om målvaktsposten i Björklöven. Foto:AXELLÖF För fler Lövenbilder, klicka HÄR.

Känns det som att du kommit in i A-lagshockeyn på riktigt nu? -Ja, nu har jag ju tränat med Löven och även Färjestads A-lag hemma i några veckor, så jag är verkligen inne i det.

Är det en än mer revanschsugen Adam som återkommer till Björklöven? –Ja, jag kommer för att tävla om att spela och ser verkligen fram emot det.

 

One thought on “-Kommer för att tävla om att spela!

  • 22 december, 2015 kl. 23:54
    Permalänk

    Låt honom stå nån match nu då!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: