18 möjliga poäng

Redan i min krönika ”När är råttet mågat?” låg mitt fokus på att undvika ett negativt kval. Säsongen 18/19 känns tyvärr på så många sätt redan körd, men något kval vill jag definitivt inte behöva uppleva.

Hur är då läget just nu?

Jämfört med förra veckan alltså ett något ökat glapp ner till Almtuna på den negativa kvalplatsen sett till målskillnad. Tyvärr inte en tabell helt i fas, men i dagsläget alltså viktiga tolv poäng och 13 mål ner till Almtuna.

Vår vecka:

BIK Karlskoga (b) och IK Pantern (b)..

..då Almtuna möter:

Tingsryd AIF (b) och IK Oskarshamn (b).

Inte lönt redan nu att spekulera kring dessa kommande matcher, det lär vi säkerligen göra i kommande inlägg. I dag kan vi dock konstatera en något stabil, och otroligt viktig marginal ner till Almtuna på den så viktiga plats 13 i tabellen.

Tankar och förhoppningar inför veckan och våra möten med BIK Karlskoga och IK Pantern. Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

4 thoughts on “18 möjliga poäng

 • 19 februari, 2019 kl. 07:22
  Permalänk

  Jag hoppas dem kan få ett flyt med sig för att nå slutspel och därifrån spela till sig en hedrande 4:e plats när vi summerat året.

  Svar
 • 19 februari, 2019 kl. 09:21
  Permalänk

  Inget är klart, men intressant match Almtuna -Tingsryd. Förlust för Almtuna där och de är avsågade. Vinst så kan de få energi.
  Men: med tanke på att i det läget måste både Tingsryd och Almtuna kravla sig om Löven…

  Fast har man följt Löven i hela livet så vet man att de har en förmåga att överraska negativt så inget får tas ut i förskott…

  Det gör ont att älska Löven…

  Svar
 • 19 februari, 2019 kl. 10:10
  Permalänk

  Släpp tankar och krönika om negativt kval nu!

  Svar
 • 19 februari, 2019 kl. 11:06
  Permalänk

  Först var målsättningen top2, därefter kommunicerades en ny målsättning slutspelsplats efter intervju med VD här på bloggen. Märkligt att inte det kommunicerats öppet mer offentligt. Här pratas det om att undvika negativt kval. Nytt mål är slutspel då är det det som gäller, skulle vi lyckas med det är det ändå inte godkänt med tanke på högre initialt mål.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: