-Det var ingen som sa det till mig!

Vi noterade efter matchen att priset som bäste löv, som tilldelades unge Lucas Ekeståhl-Jonsson, inte hämtades ut. Ett enkelt antagande blev att han i besvikelsen helt sonika valde att inte hämta ut det.

Vi tog kontakt med Lucas efter matchen för att kolla vad som egentligen hände.

-Ja du, jag hörde aldrig att det var jag som blev det om jag ska vara ärlig.

-Det var en i laget som sa det till mig efter vi hade bytt om. Hade jag vetat att de varit jag hade jag självklart hämtat det.

IMG_3070

Lucas icke uthämtade pris. Foto: Lövenbloggaren

Är man så pass inne i sig själv efter en förlust att man inte märker eller brukar det vara så att någon upplyser en att man blivit utsedd? – Ja du, det var ingen som sa det till mig förrän efteråt, sedan var jag så inne i matchen haha.

Såg just intervjun på hemsidan. Du verkar inte allt för nedslagen av förlusten, bjöd till och med på ett smil i slutet.-Jo, det var väldigt surt och förlora, försökte se så glad ut som möjligt och säga som matchen var. Jag var riktigt förbannad efteråt.

Bra inställning. Vi tyckte du fortsatte i samma anda som under försäsongen. Spelar moget som en 28-åring. Om det här fortsätter så kan du väl inte få fortsätta plocka puckar efter träningarna? Det är väl jobb för ”juniorer”? -Hahaha får ta upp den diskussionen i laget. Tror tyvärr att jag kommer bli nedröstad.

Äh, snart sitter 2-3 puckar i PP och sen är du kung! – Hahaha får hoppas att det lossnar.

Det gör det för dig och laget. Ladda nu för söndag så hörs vi framöver. – Det gör vi.

20502501539_7aed51e233_b

Lucas Ekeståhl-Jonsson, matchens bäste löv. Arkivfoto: Axellöf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: