#13 Andersson: – Positionerna i egen zon, tävlingsinstinkten och att våga lira!

I förra veckan första matchen för säsongen med storförlust med hela 0-9 mot Luleå som resultat. I kväll dags för ny match och sajten kollade läget med Fredric Andersson om hur veckan sedan sist varit och tankarna inför kvällens match mot bröderna Marklunds från norra länsdelen.

Hur kul är det att komma i gång med matcherna igen, även om då inga poäng delas ut på försäsongen? – Matcher är det roligaste med det vi håller på med så det är skitkul.
Sedan är ju försäsong just försäsong, inga poäng delas ut.. men hur viktigt är det att sätta grunderna i spelet och börja bygga goda vanor? – Det är väldigt viktigt att vi tar steg för varje match som går. Att känslan blir bättre och bättre för varje match som går. Det är det viktigaste.
Sett till det, hur gick tankarna kring 0-9 mot Luleå senast? – Ja, du.. Det är aldrig ok att förlora med dom siffrorna. Man skäms alltid lite som hockeyspelare när det händer. Men gjort är gjort och nu har vi släppt den matchen till 100%.
Det lär ju iaf ha funnits en del klipp över spelet i egen zon efter den matchen, har ni sett dessa och ev. anpassat träningarna utifrån hur det såg ut senast i egen zon? – Absolut. Kikat video morgonen efter har vi gjort. Inte ändrat nått, mer påpekat vad det är som måste göras i olika situationer. Vi tappade konceptet över hur vi vill spela den matchen. Så det har vi tittat på och rättat till.
Nu ny match mot laget från norra Västerbotten, vad blir nycklarna för att göra en bättre prestation och förhoppningsvis även få med sig ett bättre resultat? – Positionerna i egen zon. Vi vill att det ska sitta i ryggmärgen hos alla. Men mest tävlingsinstinkten och våga lira fullt ut.
Någon som sett het ut på slutet som du tror kommer kliva fram mot Marklunds? – Ha, ha, Marklunds… Jag tror att Wille kommer visa upp sig ikväll efter att ha gått back senast. Han är på sin riktiga position ikväll.
Fredric Andersson tror alltså att Wille Eriksson kan komma att kliva fram lite extra mot Marklunds, vem tror du själv på?
Kommentarer, tankar eller reflektioner.. fältet som vanligt rätt fritt!

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “#13 Andersson: – Positionerna i egen zon, tävlingsinstinkten och att våga lira!

  • 18 augusti, 2021 kl. 14:37
    Permalänk

    Jag hade velat se Eliot spela han verkar vara fysiskt stark

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: