12 möjliga poäng

Redan i min krönika ”När är råttet mågat?” låg mitt fokus på att undvika ett negativt kval. Säsongen 18/19 känns tyvärr på så många sätt redan körd, men något kval vill jag definitivt inte behöva uppleva.

Hur är då läget just nu? Jämfört med förra veckan alltså ett något minskat glapp ner till Almtuna på den negativ kvalplatsen sett till poäng. Dessutom en tabell helt i fas, men i dagsläget enligt nedan alltså viktiga nio poäng och elva mål ner till Almtuna.

Samtidigt då bara fyra omgångar kvar och 12 möjliga poäng som står på spel, kontraktet därmed i praktiken säkrat. Men det är i praktiken det.

Vår vecka:

Tingsryd AIF (h) och MODO Hockey (b)..

..då Almtuna möter:

Karlskrona HK (h) och Västerviks IK (b).

Inte lönt redan nu att spekulera kring dessa kommande matcher, det lär vi säkerligen göra i kommande inlägg. I dag kan vi dock konstatera en något stabil, men otroligt viktig marginal ner till Almtuna på den så viktiga plats 13 i tabellen.

Så fort kontraktet är säkrat för kommande säsong kommer i stället fokus att flyttas och blicken att höjas mot ett ev, slutspel, men sett till säsongen i stort kan man dock verkligen undra vad vi skulle ha där att göra.

Tankar och förhoppningar inför veckan och ex.vis vår andra match hemma mot Tingsryd den här säsongen? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: