1 månad kvar!

Av vadå tänker du..? Ja, nu är det bara 1 månad kvar till transferfönstret stänger för denna säsong.

Bloggen har både genom inläggen ”Någonting måste hända!” som ”När är råttet mågat?” gett sina tankar.. så här långt under veckan har ännu inget hänt, men vi hoppas verkligen att vi får anledning att återkomma kring någon eller några nyheter framöver.

Tidigare i dag kunde vi läsa detta från Björklövens VD Anders Blomberg och det visar ju om inte annat att klubben verkligen jagar spets. Men sanningen är nog även att dels marknaden vad bloggen förstått är riktig tunn just nu, garanterat fler lag som både vill se bredd som spets i sina lag och sedan är nog inte alltid Björklöven det allra hetaste alternativet. Där kanske vi fans överskattar Lövens attraktionskraft en aning. Lägg därtill en så här långt rätt tuff sportslig säsong med krävande fans.

Hursom nu alltså en månad kvar innan transferstopp för denna säsong. Visst borde vi kunna hoppas på någon eller några iaf, frågan är bara vem eller vilka?

Kommentar, tankar.. Fältet som vanligen tämligen fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

5 thoughts on “1 månad kvar!

 • 16 januari, 2019 kl. 10:29
  Permalänk

  Jag tror att det kommer någon från vårt östra grannland eller övriga Europa för från andra sidan pölen tar det för lång tid med all pappers exercis för att få dom spelklara. Tyvärr så är det tufft om slutspelsplatserna i Finland med 16-17 omgångar kvar så det dröjer nog innan lagen börjar försöka bli av med spelare där. Från Sverige tror jag inte det finns så många spelare att jaga möjligtvis från div 1 men frågan är om det finns spelare där som tillför vad vi behöver. Jag hoppas också att det går att lösa med en målvaktslån från SHL. Kanske Isak Wallin kan vara ett alternativ såg att han är tillbaka i Mora efter en kort tid som utlånad till Färjestad. Sedan är det bara att inse som du skriver att vi är inte ensamma om att jaga spelare och vi är inte högts upp i näringskedjan.

  Markus Persson Borlänge är i alla fall en som producerar grymt med poäng.
  20 mål och 16 ass på 20 matcher i grundserien och nu i allettans första 6 matcher har han fått ihop 10 mål och 6 ass ! Tror tyvärr inte att Borlänge släpper honom men det kan vara något för Kenttä ( om han nu är klar ) att titta på inför nästa säsong. Kenttä hade honom dessutom på lån i Oskarshamn förra säsongen så han känner till honom väl.

  Synd att Loppatto kallnat, inte ett poäng sedan han kom tillbaka till Vännäs. Men jag har hört att han varit förkyld och allmänt risig. Han skulle jag gärna se mer av i löven om han kan vara på den nivån ( eller bättre ) som han visade i AIK matchen när han fick spela på sin rätta position.

  Svar
 • 16 januari, 2019 kl. 13:09
  Permalänk

  SSK – Löven 2-3, målskytt 71 Stål Lyrenäs 06:10 min

  Svar
 • 16 januari, 2019 kl. 13:10
  Permalänk

  Löven vinner 4-3, första målskytt #79 Lundberg efter 12:56

  Svar
 • 16 januari, 2019 kl. 13:11
  Permalänk

  SSK vs Löven 2-4, målskytt.. 79 Lundberg efter 10:42

  Svar
 • 16 januari, 2019 kl. 15:44
  Permalänk

  Om bara möjligheten finns……..in med Kenttä omgående, han om någon kan göra det bästa av situationen med sin fingertoppskänsla.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: