1 h till sändning.. en helbra fredag?

Ingen har nog missat att Björklöven fyller 50 år just i år och just i dag.. Återigen stort gröngult grattis! I går presenterades dessutom hemvändaren Gustav Possler inför kommande säsong, vad ska då sportchef Per Kenttä bjuda på i denna sändning?

Det är så klart omöjligt att spekulera kring, men att man släppte nyheten med Possler i går tyder väl ändå på att något större och än mer skäggigt kan presenteras i kväll..!?

Jag tror inte att en livesänd underskrift från den väldige Daniel Rahimi skulle landa helt fel i stugorna. Det är inget hemlighet att förhandlingar pågått och MrMadhawk har väl antytt att de redan är överens..?

Sedan öppnade dessutom Kenttä för än mer spets även efter Possler sett till forwards då han till VK i går poängterade att:

– Det beror på hur man vill se det. Truppen är alltid ett levande dokument. Det kan alltid dyka upp något som är för bra för att säga nej till.

*

Vad det sedan betyder vet bara Kenttä själv, men det här är en speciell dag att fira och om en knapp timme påbörjas en trevlig kväll som förhoppningsvis bjuder på en eller annan överraskning. Redan nu fina pengar som swishats till födelsedagsbarnet, detta lär dock explodera under själva sändningen.

Om inte annat så otroligt mycket härlig och skön gröngul nostalgi.. det vill väl ingen missa?

Vi kanske adderar några klassiska gröngula låtar..?

Ett par line ups..

..lite mer klassiskt..

..en väldigt given..

..sedan denna..

Det har varit 50 djävligt häftiga år, grattis igen Löven!

– För evigt, för alltid! –

Kommentarer, tankar.. skriv nåt för tusan!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Kankse nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: