1 h till nedsläpp..

Man kan inte säga annat än att det är sjukt häftigt att inte mindre än fyra (??!!) lag slåss om den sista platsen i nästa års Elitserie. Att Rögle skulle ha chansen kändes tämligen väntat, med tanke på förutsättningar och tv-avtal är det nästan självmål ifall de trillar ur. Att satsande lag som Ejendahls HC och AIK har chansen känns logiskt och sett ur ett par allsvenska glasögon är det nästan nödvändigt att de kan utmana drakarna och elefanterna från Elitserien.

Men att lilla fattiga Almtuna är med i racet luktar inte annat än Buster eller Åshöjden… jag gillar det skarpt, näe det räcker inte.. jag ÄLSKAR att de mindre klubbarna med nästintill obefintliga resurser kan vara med i racet och ens ha chansen att få kliva in i finrummet. Jag vet inte vad du tycker, men jag tycker att i fall ett lag som Almtuna, sett utifrån dagens förutsättningar och verklighet, skulle kvala sig tll Elitserien vore det större och ännu häftigare än det Vilda Väsby gjorde säsongen när vi tog vårt guld.

Dagens fighter..

AIK – Växjö (om du känner för den så kan du slå på TV8 eller Viasat hockey)

Ejendahls – Almtuna (kan köpas på S24)

Rögle – Södertälje (kan köpas på S24)

+ + +

Tänk ändå den dagen eller säsongen vårt kära lag är med i något liknande. Hockey må vara underhållning och glädje, men de matcher som gäller liv eller död är nästan så mycket adrenalin och känslor som man klarar av. Jag längtar till den dagen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: