1-4, proppen i..

..vi hade hoppats att Örebros svängdörrshockey skulle passa oss. Vi passar i stället alla, 1-4 är inget än pinsamt. Säger som en arbetskollega, ska vi vara kaxiga och våga dissa gäller att sticka ut hackan.

Jag sticker ut hakan och säger att 1-4 borta mot Örebro var skit och alldeles åt helvette. Känns tufft att inse att resten av serien handlar om överlevnad.. inte till kval uppåt utan undvika kval nedåt. Vilka som ska spela eller inte, kom förbi på MVG nästa söndag mellan 11 och 15.15 så får vi se..

Några får ta någa översteg på stora scenen och några andra får täcka skott på lagret, oavsett kommer allt att premieras. Den som förtjänar en palltruck eller mick kommer få det. Nu gäller det att ala drar sitt strå till stacken och bidrar..

 

0 thoughts on “1-4, proppen i..

 • 6 februari, 2010 kl. 03:16
  Permalänk

  du har ju varit o sett löven typ i 20år,va fan är det här,jo ren skandal.LÄGGNER!!!

  Svar
 • 6 februari, 2010 kl. 11:38
  Permalänk

  Svar till bella (2010-02-06 03:16)
  Oj då, här var det ord och inga visor bella. Men jag tycker själv att bloggen är bättre än laget alla dar i veckan. Näe, istället för att LÄGGANER, kommer vi att växla upp. Det är bara sluta läsa ifall du inte gillar det vi skriver.

  Förresten blir det ingen audition i MVG nästa söndag, transferfönstret är redan stängt och det finns tyvärr inte möjlighet att registrera några ytterligare spelare. Vi får helt enkelt lita till de vi har…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: