0-2 efter första..

Men eftersom Asplöven leder och är hemmalag kommer det hädanefter alltid att vara hemmalaget vs bortalaget när jag skriver. Huruvida Lövenbloggaren står bakom mig eller ej har jag tyvärr ingen aning om, men när jag skriver blir det iaf konskvent.. Alltså numera 2-0 i Arena Polarica och Löven har inte riktigt kommit upp i ringarna ännu!

Bloggens samtliga tips så här långt!

Lövenbloggaren: 3-4

The Sandwich: 3-1

björklöven är bäst: björklöven vinner

John: 3-4

Tobbe genom optimisten/pessimisten: 2-4/4:3 e.s.

 

0 thoughts on “0-2 efter första..

 • 8 januari, 2011 kl. 18:39
  Permalänk

  oj vad jag är rädd nu! det får inte bli som förra året!!

  Svar
 • 8 januari, 2011 kl. 19:08
  Permalänk

  Sett matchen via datorn..det är en slag i magen på alla som tror på detta björköven . Nä..jag tror att att det kommer att spelas div1 hockey i bästa fall i Ume under många år framåt..trisst. Försvaret är ju katastrof

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: