0-1 efter första..

Nybro Vikings vann det första mötet i PO 2 eller period 1 om ni så vill, men eftersom sändningen via Norrstream var som den var finns inte så mycket att analysera. Lite surt att det blev som det blev då det verkar ha varit tufft och tight.

Bloggen kollade såklart direkt med en av Nybros hjältar (f.d Lövet Matushkin) hur det kändes efter första matchen. – Jo, det kändes bra. Lite konstigt men bra!

Sedan hade vi tyvärr slagit på stora trumman och arrangerat en Hockeykväll på kontoret, vi bjöd på både dryck och tilltugg.. men kul iaf att både dryck och tilltugg uppskattades när nu sändningen uteblev. Undrar förresten hur många elaka mejl som skickades eller hur många småilskna samtal som Norrstream fick motstå? Mitt mejl har ni i alla fall inte fått ännu! Men var lugn, det kommer..!

Tillbaka till Maxim, vi misstänker att det var tätt och rätt tillknäppt? Grattis till dina två poäng, men varför ska alltid ex.löv djävlas och ställa till det för oss? – Jo, det var väldigt tight och jämt. Vi fick ett psykologiskt viktigt mål där 3-1. Jag tror nog bara det är tillfälligheter, jag vet faktiskt inte varför.

Dina tankar inför helgen då, jobbigt eller inspirerande att komma "hem"? Visst sitter i i förarsätet nu med två matcher kvar och chans till avancemang? – Det ska bli kul att komma hem, jag har ju familj och en massa vänner uppe i umeå så det blir kul! Vi har ju skaffat oss ett bra utgångsläge så får vi se hur långt det leder.

Sant.. men jag säger som Adam Alsing när någon ska tävla om hans pengar i Mix Megapol.. lycka till, men inte för mycket! Resultattips inför lördag då och hur mycket publik tror du på? – Tack, tack. Jag tippar att vi vinner med 3-2 inför 3624 i publiken.

+ + +

För er andra som inte följde via swehockey så slutade det alltså 2-4 (vad var det..) efter kassar av Bergmark och Öberg. Men det som vi fastnade för var Karlssons boarding 6 sekunder in på andra perioden. Hur hinner han och vilken av deras forwards hamnar ens i en sån situation.. swehockey är grymt, men inte lika kul som på plats. För visst ses vi på lördag?

0 thoughts on “0-1 efter första..

 • 4 mars, 2011 kl. 02:16
  Permalänk

  4-2 slutade matchen…inte 2-4?

  Svar
 • 4 mars, 2011 kl. 07:08
  Permalänk

  För det första. Hur kan Norrstream gå ut och lova att upp emot 10.000 kan se utan problem. Man måste ju se vad flaskhalsen finns. Så fruktansvärt oproffsigt.

  Sedan skulle jag vilja veta upprinnelsen till 2+2 på G Halkidis + Nybro spelare i sb med Öbbes mål?

  Hoppas GD nu tar täten och sjunger HELA kvällen på lördag och ser till att hela hallen är med.

  Svar
 • 4 mars, 2011 kl. 08:13
  Permalänk

  Svar till Matchspeakern (2011-03-04 07:08)
  Nu var det väl så att det inte bara strulade för norrstream, utan all internet kajkade väl ihop mer eller mindre. Även VF och VK jhade väl problem?

  Inte ovanligt att det blir slagsmål efter mål i kvalsammanhang.

  Svar
 • 4 mars, 2011 kl. 20:43
  Permalänk

  Svar till Supporter (2011-03-04 02:16)
  Slutresultatet blev 4-2.. vi torskade med 2-4 Supporter.. Jag ser alltid Löven som främst.. Men i morgon är det vi som vinner och då kommer våra siffror stå först, seger med 3-1?!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: